Cptkap
Well-Known Member
- 701
- 3 229
Dlaczego nie miałeś?O Sośnierzu nie miałem wcześniej zbyt dobrego zdania
Jest z Katowic jak ja. Kiedyś dawno temu byliśmy w UPR. Wydawał mi się jakoś mało komunikatywny. Poza tym wtedy za dużo w nim było katolstwa (łaził z dużym drewnianym krzyżem na szyi), a za mało liberalizmu.Dlaczego nie miałeś?
JKM broni Tommy'ego Robinsona:
JKM w UK:
JKM w Hyde Parku, feministka-lewaczka protestuje:
To nie był komuch do końca. Facet wykorzystał prawo związkowe i założył na kopalniach i hutach na Śląsku związek zawodowy, ze składką 1 złoty/miesiąc. Wypadek był dokładnie taki sam jak wypadek pewnego dziennikarza.
W czasie swoich wędrówek niejednokrotnie muszą pokonać zbiorniki wodne. Bywa, że próby te dla wielu gryzoni kończą się śmiercią. Stąd wzięła się też legenda o masowych samobójstwach lemingów. Nie ma jednak żadnego autentycznego dowodu, że tak jest w rzeczywistości. Można pokusić się o stwierdzenie, że w tej teorii jest tyle samo prawdy, ile w stwierdzeniu, że wędrujące mrówki popełniają zbiorowe samobójstwo rzucając się z krawężników lub topiąc się w kałużach.
O Sośnierzu nie miałem wcześniej zbyt dobrego zdania, jednak zmieniam to zdanie. Sośnierz w PE nadaje ostro.
Wszystko ładnie, pięknie, tylko dlaczego ten kuc nie gada po angielsku? Nawet kretynka Bieńkowska i cwaniak Tusk coś tam duka... Dla mnie słabo...
>sekretne życieJeżeli jesteście harkorami, zajrzyjcie do komentarzy. Ja się bałem. Rak to straszna choroba
http://niezalezna.pl/227039-sekretne-zycie-janusza-korwin-mikkego-na-instagramie-dlaczego-on-to-robi
HIT INFORMACJA / WIADOMOŚĆ / 05.06.2018, godz. 15:42
Sekretne życie Janusza Korwin-Mikkego na Instagramie. Dlaczego on to robi?!
Co oni, niepoważni? Myśleli, że czerwona flaga będzie stanowiła dla pana Janusza jakiś autorytet? Konserwatywni liberałowie nie zważają na komunistyczną symbolikę, bo walczą z egalitarnymi ideami całe życie!
kapitalizm tylko po południu