KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Oj będą nowe memy i pójdą w internety.
Już się zaczyna, hehe

comment_vdusupMvIfT2aKEAqLH8x4G9RQneQpZ3.jpg

Ah, przypomina się Mafia i Mafia 2, dobre gry.

comment_NKDOvTS54tbE5fSEq0O92gKAqWfN7c35.jpg

comment_AJusSMbo8W8kAuggWVrYjzirxBWgyeTX.jpg

Ostatnia edycja:

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
To może jeszcze warto dodać parę słów o kontekście całej sprawy:

"Jeden z najlepszych fotografów w Polsce, laureat Grand Press i nagrody za najlepsze zdjęcie dekady Jakub Szymczuk - MIKROBLOG FOTOREPORTERA wykonał sesje z JKM i Wiplerem. Więcej: http://www.silaobrazu.pl/#!Korwin-i-Wipler-sesja-z-przymrużeniem-oka-/ccly/0F873BDF-F2E6-46B3-99E8-EC4C8470DA46 - tracked

Jakub Szymczuk: "Od Kiedy usłyszałem o medialnym bojkocie Janusza Korwin-Mikke w mediach z powodu uderzenia twarz innego polityka, stwierdziłem, że jest to reakcja mocno przesadzona, zwłaszcza, że wielu innych polityków w swojej karierze robili dużo bardziej skandaliczne rzeczy... Jednak kiedy do mediów zaczęto zapraszać osobę nazywającą się Rafalalą po tym jak pobiła jakiegoś faceta i udostępniła ten film na YT - coś się we mnie zagotowało, zwłaszcza, że wszystko miało miejsce w tym samym czasie.

Czołowi dziennikarze telewizyjni zaczęli zapraszać Rafalalę do telewizji dokładnie po tym samym po czym ogłosili bojkot Korwina... Miarka się przebrała pomyślałem - trzeba zrobić sesję na przekór tej nielogicznej i niekonsekwentnej poprawności Udało mi się dotrzeć do Korwina i do tego zaprosić jeszcze Przemysława Wiplera - mieć ich dwóch na jednym zdjęciu... internety murowane. Chciałem jeszcze coś dodać do tej sesji aby zapadła w pamięć, nieśmiało zwiozłem do studia trochę sprzętu od brata. Nie liczyłem na to, że panowie się zgodzą zapozować z bronią, choć z drugiej strony to najbardziej konserwatywny atrybut jaki można sobie wyobrazić (no może po za cygarem). Okazało się, że mają do siebie bardzo dużo dystansu - długo ich nie musiałem namawiać

PS. Odpowiadając na kilkukrotne pytanie - nie nie popieram różnych poglądów i wypowiedzi Pana Korwina-Mikke, tak sam jak nie popieram wielu poglądów wielu innych polityków, których wcześniej fotografowałem Np. Panią Premier Kopacz (kilka postów wcześniej)"
"

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
@Imperator No to Thompson z rzędowym magazynkiem. Poza tym Tomy gun ma tak charakterystyczny wygląd z boku, że trudno pomylić go z pepeszą. Więc focie cyknąć tak, by było widać nie tylko front broni.

senkelp

Member
47
46
Dokładnie tą drogą powinien iść pi-arowo (marketingowo) Krul wraz z dworem, czyli z KNP. Profesjonalne sesje z bronią, atrakcyjnymi pannami, ewentualnie można dodać samochody, motory, samoloty, złoto (sztabki złota) itp. Dodatkowo rozwiązania sytuacyjne: sporty ekstremalne (spadochron, bungee, góry). Wszystko co się kojarzy z kapitalizmem, ryzykiem, adrenaliną a jednocześnie pobudza zmysłu lekko ciotowatych kuców i im podobnych. Wtedy na pewno zagarnie cały internet i umocni poparcie wśród młodzieży.

D

Deleted member 4476

Guest
http://wyborcza.pl/1,75478,16643149,Matka__z_PiS__walczy_z_synem__od_Korwina__o_fotel.html
Niecodzienna sytuacja w Górze Kalwarii: o fotel burmistrza ubiegają się tam jednocześnie matka (jest kandydatką PiS) i syn (to kandydat partii Janusza Korwin-Mikkego). - Wiadomość o moim starcie nie została dobrze przyjęta przez mamę - przyznaje kandydat.

Burmistrzem Góry Kalwarii jest dziś reprezentant lokalnego komitetu, Dariusz Zieliński. Rządzi gminą od czterech lat, wcześniej przez sześć był wiceburmistrzem. Będzie ubiegać się o reelekcję. Powalczy z kandydatem PO, Arkadiuszem Strzyżewskim, z którym cztery lata temu wygrał w drugiej turze. I z kandydatami prawicy, którzy - można powiedzieć - nie potrafili się u siebie w rodzinie ze sobą dogadać. PiS wystawiło do wyborów burmistrza 56-letnią gminną radną Bożenę Zarzeczną. Ale głosy będzie jej odbierać Stefan Dunin, członek zarządu powiatu piaseczyńskiego, który cztery lata był kandydatem PiS na burmistrza w tym mieście. Mało tego, start w wyborach zapowiedział także 32-letni Piotr Zarzeczny, syn kandydatki PiS. Będzie reprezentantem Kongresu Nowej Prawicy, partii Janusza Korwin-Mikkego.

Zarzeczny przyznaje: - Faktycznie, sytuacja, w której kandyduję ja i moja mama jest dość szczególna. Wiadomość o moim starcie nie została dobrze przyjęta przez moją mamę, to zrozumiałe. Jednak oboje przedkładamy życie rodzinne nad działalność polityczną - zapewnia.

Mówi, że z matką różni się poglądami. - Jednak w naszej rodzinie jest miejsce na wymianę myśli i pluralizm polityczny - uspokaja.

Pytamy Zarzecznego, czy nie obawia się, że swoim startem może doprowadzić do rozbicia głosów wyborców prawicy, co w efekcie sprawi, że jej reprezentant nie dostanie się nawet do drugiej tury. - Wydaje mi się, że potencjalni wyborcy KNP i PiS w Górze Kalwarii to zupełnie dwie różne grupy. Każdy startuje, żeby wygrać, a nie po to, by kogoś wzmocnić lub osłabić - odpowiada Zarzeczny.

comment_zOPOYp7N7NsEgtPbWTVztJ6BnpH2jiFP.jpg

(to zdjęcie nie ma związku z artykułem)

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
JKM znowu dopierdala do pieca

" Szef europarlamentu Martin Schulz poinformował, że ukarał polskiego europosła Janusza Korwin-Mikkego (Nowa Prawica) za niestosowną wypowiedź o "Murzynach Europy" podczas sesji PE w lipcu. Europoseł został pozbawiony diet za 10 dni, czyli 3 040 euro. - Przodkowie pana Schulza obrabowali mojego ojca na wiele większe sumy, niż pan Schulz mnie - skomentował Janusz Korwin-Mikke. "

" Komentując decyzję szefa PE, polski europoseł ocenił, że jest ona "wyrazem zemsty socjalisty na antysocjaliście". - Przodkowie pana Schulza obrabowali mojego ojca na wiele większe sumy, niż pan Schulz mnie. Socjaliści w Polsce grabią ludzi codziennie na znacznie większe sumy, więc traktuję to z filozoficznym spokojem. Koszty walki politycznej - oświadczył Korwin-Mikke. "

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,ti...umy,wid,16891751,wiadomosc.html?ticaid=11376c

Do góry Bottom