KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Grzechotnik

Well-Known Member
988
2 223
KNP chcę przyśpieszonych wyborów: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,ti...ski,wid,16850091,wiadomosc.html?ticaid=1135d1
Istotnie, wygląda na to, że szansa na ogłoszenie przyśpieszonych wyborów od wczoraj mocno wzrosła. Słupki PO po wybraniu nowego premiera skoczą i plafusy mogą zdecydować się na uderzenie w szczytowym momencie, później czeka ich już tylko zjazd. Ruch KNP też słuszny, mimo wyborów prezydenckich w maju (w których kandydatura Korwina powinna dołożyć partii 2-4%%), jako że wzrost poparcia PO powinien się odbyć kosztem PiSu, a za rok kaczory mogą znów mieć tyle by rządzić solo lub z PSL.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Tusk zyska teraz jeszcze większą sympatię cwel-społeczności lemingowkiej, bo stanie się dla wielu obiektem dumy państwowej. Elektoratem PO wstrząśnie potężny orgazmiczny spazm, a ewentualny post-orgasmic chill odbije się echem po wszystkich mendiach i może zainfekować osoby niezdecydowane.

KNP musi dobrze zagrać w tym niebezpiecznym okresie, bo inaczej dokona się cud na Wiejskiej i wskutek wytężonej propagandy, PO kolejny raz sięgnie po władzę. Poza tym, Tusk będzie mocno lobbował za wprowadzeniem euro w Ubekistanie. Ciekawe, czemu Kaczor tak się cieszy.

Imperator

Generalissimus
1 569
3 555
Donald Tusk w radzie to zdecydowanie świetna okazja propagandowa (teraz znaczymy w Europie i inne pierdoły), dlatego KNP powinien obrócić działa z Kaczyńskiego z powrotem na Tuska, nie można ani trochę go zachwalać jak to robi niekiedy Kaczyński.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Ja też mam dużą część ludzi za idiotów, ale bez przesady... Aż tak?
Przecież tego faceta większość szczerze nienawidzi i co? Zapomną o tym? Według mnie to większość sra i mało obchodzi ich nominacja łebka i awans w śmiesznej Unii, ale może jestem w złym środowisku średniaków.

tomislav

4 777
13 003
Amel, posłuchaj se przez tydzień radia publicznego, a zobaczysz jak bardzo tuska nienawidzą. No proszę Cię.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
No i co? Szkło czasami oglądałem i było trochę lizania, ale i tak chyba mniej niż głosów oburzonych i krytykujących.
Ile tych głosów pozytywnych nie jest zresztą podstawionych?

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Według mnie to też nie dopuszczają pewnych numerów, które np. wcześniej dzwoniły i krytykowały.
Czasami jak ktoś będzie w sposób wręcz brutalny mówił i coś niepoprawnego to już w trakcie pyk i niby "nie słyszymy, halo".
Ewentualnie zmieniają szybko temat lub przekrzykują i mówią między sobą.

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
No i co? Szkło czasami oglądałem i było trochę lizania, ale i tak chyba mniej niż głosów oburzonych i krytykujących.
Ile tych głosów pozytywnych nie jest zresztą podstawionych?

To chyba się coś zmieniło. Ja tego programu nie oglądam od paru lat, bo wtedy nie szło tego lizodupstwa wytrzymać.

tomislav

4 777
13 003
@Amel racja. Udało mi się swego czasu zdemaskować "live" kłamstwa niejakiej E.Foley w/s doskonałej terapeutki Susan Forward i jej książki. Dodzwoniłem się do audycji w pr.III i powiedziałem co wiem (wcześniej Żona napisała do Forward, by zweryfikować gadanie tej dobrystki Foley, więc mieliśmy wszystko czarno na białym). Kiedy ponownie chciałem się połączyć przy innej okazji, odebrał strażnik radiowy i jak sprawdził numer, powiedział "aaa... to pan Tomek, przykro mi bardzo". I finał dyskusji, no ale swego dopiąłem ;)

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
@Amel racja. Udało mi się swego czasu zdemaskować "live" kłamstwa niejakiej E.Foley w/s doskonałej terapeutki Susan Forward i jej książki. Dodzwoniłem się do audycji w pr.III i powiedziałem co wiem (wcześniej Żona napisała do Forward, by zweryfikować gadanie tej dobrystki Foley, więc mieliśmy wszystko czarno na białym). Kiedy ponownie chciałem się połączyć przy innej okazji, odebrał strażnik radiowy i jak sprawdził numer, powiedział "aaa... to pan Tomek, przykro mi bardzo". I finał dyskusji, no ale swego dopiąłem ;)

To chodzi o tą Foley?
http://foley.com.pl/old/index.php?dz=6&Kt=4

Mi to przypomina poradniki z serii "Złote myśli" ;) Najbardziej rozbawił mnie niezbędnik pokerzysty napisany przez autora, który prawdopodobnie nigdy w tą grę nie grał :D

Volvek

Well-Known Member
797
1 919
PO nie zyska w słupkach, bo Tusk tym ruchem odłącza się od partii, nie będzie już brał udziału w wyborach. PO traci swojego lidera i słupki spadną jeszcze bardziej.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
A ja obstawiam, że po odejściu Tuska PO zacznie się powoli sypać. Jest tylko problem, czy przed wyborami czy po. MEP-y z KNP mogą nadając z Brukseli łatwo ośmieszyć Tuska i przywalić PO. Tylko czy to zrobią?

D

Deleted member 427

Guest
A ja obstawiam tak jak pitu-pitu:

1. Tusk odpuszcza najbliższe wybory parlamentarne.
2. W Brukseli przechowalnia dla elit PO zagrożonych polowaniem na czarownice.
3. PiS wygrywa wybory parlamentarne, ale bez większości sejmowej.
4. Kaczyński nie radzi sobie z kryzysem rosyjsko-ukraińskim, gospodarczym i rozpoczyna nową walkę z układem.
5. Tusk powraca jako mąż opatrznościowy i prowadzi PO do wyborów parlamentarnych, a sam startuje w prezydenckich.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
W ramach ciekawostki - Korwin na motorze + dupeczki :).

10632746_830883413618900_8077057959383407598_n.jpg

Choćby nie wiem jakie głupoty pierdolił, to tego typu fotami zawsze wzbudzi moją sympatię :).

Do góry Bottom