KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Crov

Well-Known Member
558
1 557
Tak, przesluchalem czesc po tym, co napisal Wnusio. Kurwa, padłem na to jak Gimper mu zarzuca gadanie o jego problemach z zębami. WTF.

Korwin niweczy plan Wiplera i wrzuca tekst ktory tu niedawno (za GPS'em) wrzucilem:

http://korwin-mikke.pl/blog/wpis/do...e_moje_przemowienie_w_sejmie_w_1993_roku/2720

Wipler chcial wykreowac Korwina na imigranto-zerce...a Korwin wrzuca swoj stary, dobry tekst aby wpuszczac wszystkich bez wiz :).

"Jesteśmy przeciwko dyskryminacji jakiejkolwiek grupy narodowościowej." hehe
Ja jestem ciekaw czy lud ogarnie. Bo IMO to nie jest zła taktyka. Wiadomo, prosty przekaz jest latwiejszy w demo/mediokracji, ale znow jezeli to sie przedostanie dalej to nie sadze by mu to zaszkodzilo. Ta Moskwa juz bardziej.

F

Filip

Guest
Może to taka gra po obu frontach nacjololo zrozumieją zero imigrantów, a libki i część lewaków że nie chce wiz.

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Materiał dla kuców i Amela do fapania.
1DsQIs.gif

Volvek

Well-Known Member
797
1 919
Pytanie do Korwina: "Chciałabym zapytać o naszą kwotę wolną od podatku..."
Korwin: "Trzy miliardy miesięcznie proponuję."

Jakoś mnie rozbawiło.

Król Julian

Well-Known Member
962
2 123
Cholera, nie jest dobrze. Mimo tej całej imigranckiej gównoburzy, KORWiN dalej jest w większości sondaży pod progiem. Tylko Millward Brown dał mu w tym miesiącu 5,5 i 7%. Wiem że sondaże to gówno, ale jak się zbierze pewną próbę, to jakiś ogląd się ma. Cóż, w eurowyborach też go zaniżali, bo średnia z sondaży była 5% z kawałkiem a dostał ponad 7%, pozostaje więc mieć nadzieję że i teraz tak będzie, plus że wkurwione na Ewkę lemingi oleją wybory i frekwencja będzie gówniana. Wkurwia mnie za to niemożebnie utrzymujące się poparcie dla Kukły, chyba CBOS dał mu ostatnio aż 9%, co wg. mnie jest ściemą (PO dali aż 30 a tylko PiS 34%), ale generalnie sporo ludzi nadal chce głosować na tego durnia. Na fejsie Wiplera ostatnio ktoś rzucił fajny pomysł żeby Przemek wyzwał Petru na debatę telewizyjną, ale ja się zastanawiam, czy nie lepiej byłoby wyzwać właśnie Kukiza, bo łatwo byłoby tego idiotę zaorać. Jak by się tak skopromitował, może cześć jego fanów przejrzałaby wreszcie na oczy.

Do góry Bottom