KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Szczeciniarz

New Member
4
10
Jeszcze niedawno:
Uchwała Rady Głównej podjęta na posiedzeniu 30.07.2015r:
W związku z zarejestrowaniem naszego partyjnego Komitetu Wyborczego
"Komitet Wyborczy Kongres Nowej Prawicy", Rada Główna :
1. Ogłasza zbieranie podpisów pod naszymi listami
2. Zwraca się do członków partii o zaangażowanie się w zbieranie podpisów zamiast w kontakty ze strukturami "Kukiza".

Komentarz:
Ww. uchwała oznacza, że Rada Główna Kongresu Nowej Prawicy wezwała swoich członków by zaprzestali angażować się w lokalnych strukturach związanych z ruchem Kukiza i całą swoją energię poświęcili w zbieranie podpisów podpisów pod naszymi listami - tj. pod listami do sejmu naszego partyjnego komitetu.

Stanisław Żółtek - I Wiceprezes Kongresu Nowej Prawicy

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382

Jeśli pójdą z Marianem, i Korwa zamilknie to jest szansa na 5%... co by nie mówić, tam dużo jest conajmniej ukonszonych UPR, tak jak właśnie Marian, czy Bosak... nawet Zawisza, przebąkuje o narodowym wolnym rynku, czytaj wolny rynek dla Polaków :p Tylko Winnicki to faszysta, więc mam nadzieję, że go zmarginalizują...

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382
Ja tam nie mam nadziei na zjednoczenie, tyle razy już były takie przyjazne gesty, z których nić nie wynikło.
A może ta akcja z Kukizem właśnie wreszcie doprowadzi do zjednoczenia... Korwa cały czas może się bać podebrania głosów, Narodowcy a nawet KNP zobaczyli, że co jak co ale KORWIN ma jakąś tam wiarygodność i jest z kim rozmawiać, bez konieczności klęczenia... Może nie Victoria ale 5% będzie

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Ja jebe... Niech już oni kurva startują sobie oddzielnie, każdy ze swoich list. Cały czas siara w tym zapyziałym "antysystemowym" światku.

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
11887903_877564675624783_2817426707438892528_n.jpg

Do góry Bottom