KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124
Zajebiście mu poszło u Wojewódzkiego. Tak sobie myślę, że w ogóle zbyt zajebiście to wszystko idzie. Media nie są w stanie wyrządzić korwie żadnej krzywdy, choćby nie wiem jaką gównoburzę teraz rozpętały. Próbowały przed wyborami do PE, co tylko wzmocniło JKM, z czego ten miał potem wyborną bekę. Na miejscu krula złożyłbym teraz jakąś deklarację, że w najbliższej przyszłości nie zamierzam popełniać samobójstwa, mam sprawne auto po przeglądzie itd.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
comment_bt9NCOFm4C8E2lxXG35ivES8Ikuw5oP0.jpg

kalvatn

Well-Known Member
1 317
2 112
Zajebiście mu poszło u Wojewódzkiego. Tak sobie myślę, że w ogóle zbyt zajebiście to wszystko idzie. Media nie są w stanie wyrządzić korwie żadnej krzywdy, choćby nie wiem jaką gównoburzę teraz rozpętały. Próbowały przed wyborami do PE, co tylko wzmocniło JKM, z czego ten miał potem wyborną bekę. Na miejscu krula złożyłbym teraz jakąś deklarację, że w najbliższej przyszłości nie zamierzam popełniać samobójstwa, mam sprawne auto po przeglądzie itd.

Takie coś jak zagadkowe zejście to tylko w drugiej turze przy realnych szansach na wygraną. Teraz nie ma potrzeby.

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
Piotr Duda: "Jak spotkam Korwin-Mikkego, dostanie w pysk z pozdrowieniami od górników"
Jest koordynacja PiS-razwiedka - i to natychmiastowa. Wzywam forum do skupu interwencyjnego sznura z rynku - będzie potrzebny w każdej ilości.
To jest faktycznie dezinformacja GazWybu (ten Duda, czy inny, WSI chuj!), bo chodzi o innego Dudę, szefa związku Solidarność. Do PiS nie należy, ale PiS Solidaruchom sprzyja...

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Wzywam forum do skupu interwencyjnego sznura z rynku - będzie potrzebny w każdej ilości.
A ile sam kupiłeś? U nas na chacie jest wielki motek sznura konopnego (20kg) plus kilkadziesiąt metrów liny 10-tki. Na razie służą do innych celów, ale mogą ulec przekwalifikowaniu dla dobra sprawy :)

niohnioh

Kucolibertarianin
77
168
Zestawienie ocen pod artykułem WP twierdzącym że JKM chce strzelać do górników:
22:24:
PDsLLh0.jpg

23:07:
9U2Cw6b.jpg

Oczywiście widać znaczy przyrost łapek w górę. Wcześniej(nie zrobiłem screena) widziałem komentarze które miały bardzo dużo łapek w górę i trochę w dół które były negatywne. Nie muszę chyba tłumaczyć dla czego tak jest ale warto zbierać takie dowody na manipulację komentarzami, ponieważ takie rzeczy mają duży wpływ na lemingi:

Jeśli libnet i kuce nie będą reagować na takie manipulacje, to szybko odstraszą wyborców od JKM i nie będzie dnia sznura.

Edycja. Mam twarde dowody na manipulację. Wystarczy teraz rozpowszechniać.
Top komentarze 23:35:
4cHgd8p.jpg

Oraz poprzednie komentarze:
O7LiTH2.jpg

2DY2Tyk.jpg

Negatywnym komentarzom dodano po 1000 łapek w górę a pozytywnym 500 i 1200.

Ostatnia edycja:

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Za TVNem, Kaczyński dorzuca swoje 2 grosze:

- Pan Janusz Korwin-Mikke metodę dawania w twarz stosuje praktycznie. Jest elementem patologii polskiego życia publicznego - powiedział prezes PiS Jarosław Kaczyński zapytany, czy - tak jak Andrzej Duda - podpisuje się pod słowami Piotra Dudy, który uznał, że Januszowi Korwin-Mikkemu należy się "w pysk". Słowa szefa związkowej "Solidarności" to odpowiedź na wywiad Korwin-Mikkego dla WP, w którym kandydat na prezydenta stwierdził, że "bez cienia wahania kazałby strzelać do rabusiów", jak nazwał górników.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,ti...aun,wid,17458083,wiadomosc.html?ticaid=114b30

Grzechotnik

Well-Known Member
988
2 223
Artur Zawisza z Ruchu Narodowego o ich koalicji z Kukizem i Korwinem: roboczo tę koncepcję mogę nazwać Ku Klux Klan

Kamil Sikora

6 godzin temu

6823ac0d5528519acf71dd7feb72ce1f,640,0,0,0.jpg

Artur Zawisza nazywa przyszłą koalicję z Kukizem i Korwin-Mikkem "Ku Klux Klanem". • Fot. Kuba Atys / Agencja Gazeta

Prawica już planuje układ sceny politycznej po wyborach. Artur Zawisza z Ruchu Narodowego z rozbrajającą szczerością przyznaje, że jego partia przegra nie tylko wybory prezydenckie, ale i parlamentarne. Dlatego przed tymi drugimi musi stworzyć koalicję z pozostałymi prawicowymi ugrupowaniami i kandydatami. Roboczo nazywa ją Ku Klux Klanem.

Z reguły w czasie kampanii wyborczych politycy powtarzają, że to oni wygrają, że dające im dwa procent poparcia sondaże kłamią i że wkrótce przyjdzie odbicie. Z tego trendu wyłamuje się Artur Zawisza z Ruchu Narodowego, który w felietonie przyznaje, że ich kandydat Marian Kowalski przegra wybory. Raczej nie pomaga mu taka kampania.Co więcej były poseł PiS konstatuje też, że narodowcy nie mają szans w kolejnych wyborach - ani na przekroczenie progu 5 proc. i wejście do Sejmu, ani nawet na zdobycie 3 proc., co zapewniłoby im finansowanie z budżetu. Dlatego Zawisza postuluje wielką prawicową koalicję z "lekkim w formie, ale zupełnie poważnym w treści Panem Januszem [Korwin-Mikkem]" oraz "umiarkowany, ale wiarygodnym dla elektoratu centrowego Panem Pawłem [Kukizem]".
Poza tym do koalicji mieliby być doproszeni jeszcze dwaj inni prawicowi kandydaci na prezydenta: Grzegorz Braun i Jacek Wilk. Wszystko, by odsunąć od władzy Platformę Obywatelską i rozbić monopol Prawa i Sprawiedliwości na prawicy. Zawisza nazywa taką koalicję "Ku Klux Klanem".
http://natemat.pl/139889,artur-zawi...roboczo-te-koncepcje-moge-nazwac-ku-klux-klan
Lol, zażartowałem ostatnio w rl, że tak powinna się nazywac ich koalicja. :)

kalvatn

Well-Known Member
1 317
2 112
Hehehe, to jebane szmacisko nie wie czemu nie pójdzie zagłosować. Tłumaczy się że żaden kandydat nie spełnia oczekiwań. czyli nie wie kompletnie nic, oprócz tego najważniejszego - korwin nie bo chce zabrać prawa wyborcze :D :D Ze wszystkich informacji o kandydatach wie tylko tyle. A jak już mam głosować to na po.. Dlaczego? Ehhh, sama nie wiem, wszyscy w licbazie tak głosują to wypada głosować jak wszyscy bo będzie obciach..

edit

typ na 2:07 to nie jest jakimś aktorkiem na usługach tvp?? Pamiętam tą mordę z jakiś durnowatych komedyjek.
Napisałem kim jest.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Wywiad z Korwę w TOK FM.
http://audycje.tokfm.pl/odcinek/24981

I zaproszenie do nasiąkania:

Korwin-Mikke zaprasza Magdalenę Ogórek do współpracy
1 godz. 7 minut temu
Janusz Korwin-Mikke proponuje Magdalenie Ogórek współpracę. Taką zaskakującą deklarację złożył na konferencji prasowej po południu w Sejmie.
0003KBWT27VSDJJ6-C116-F4.jpg

Janusz Korwin-Mikke
/Piotr Tracz /East News

Magdalena Ogórek nie chciała w rozmowie z Radiem Gdańsk powiedzieć jaką partię popiera i na kogo głosuje w wyborach. Lider partii KORWiN tłumaczył, że taka deklaracja daje szanse na współpracę.

- Pani Ogórek mówi mało, ale jeśli już to podobnie jak my zwracała uwagę między innymi na potrzebę obniżenia podatków. Dlatego, jeśli SLD chce jej się pozbyć, to zapraszamy do nas - stwierdził Janusz Korwin-Mikke.

Wczoraj Leszek Miller oświadczył w Polskim Radiu Rzeszów, że Sojusz Lewicy Demokratycznej nie wycofa poparcia dla tej kandydatki, a doniesienia prasowe na ten temat są "wyssane z palca" i "tendencyjne".
Szef SLD zapewniał, że obok postulatów centrowo-liberalnych Magdalena Ogórek przedstawiła też postulaty lewicowe, bliskie Sojuszowi. Mówiła na przykład o tym, że państwo polskie nikogo nie może zostawić bez opieki, a także poruszała temat trudnej sytuacji młodzieży.
Z najnowszego sondażu Instytutu Badań Rynkowych i Społecznych (IBRIS) przeprowadzonego dla Polskiego Radia wynika, że Janusz Korwin-Mikke może liczyć na 4-procentowy, a Magdalena Ogórek na 3-procentowy wynik w majowych wyborach prezydenckich.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom