- Zbanowani
ukos
Well-Known Member
- 505
- 977
Zagrożenie swojego życia to jedno , ale sporo osób ma kogoś znajomego, najczęściej z rodziny, który jest w grupie ryzyka i raczej nie chciałoby, by umarł. Poza tym niedługo sezon grypowy, więc pewnie będzie sporo przypadków superinfekcji czyli nałożenia infekcji grypą (Influenza) i sars-cov-2 jednocześnie, a to zauważalnie zwiększa intensywność choroby nawet u teoretycznie zdrowych osób w szeroko rozumiany średnim wieku.a dla pozostałych kończy się co najwyżej na lżejszym lub cięższym przeziębieniu. Problem w tym, że ci pozostali nie mają raczej interesu w tym by się szczepić, a stanowią ogromną większość społeczeństwa.
Odpowiada za to uszkodzenie części obwodowego układu nerwowego często występujące podczas choroby COVID-19. Co więcej istnieją potwierdzone podczas m.in. sekcji zwłok przypadki penetracji wirusa aż do ośrodkowego układu nerwowego (rdzeń kręgowy, mózg). Myślę, że uświadomienie sobie możliwości infekcji układu nerwowego bardziej przemawia do wyobraźni.Niestety często występuje długotrwała utrata węchu, przynajmniej w znanych mi osobiście przypadkach.
Raczej wykonam kilka telefonów w wolnym czasie albo napiszę maila.Do czego to doszło, żeby samemu chodzić po aptekach i pytać o szczepionkę na grypę?
You tell me. W szkole lubiłem biologię, później od czasu do czasu lubiłem obejrzeć odzinek serialu Doktor G - lekarz sądowy. Od kilku lat od czasu do czasu przesłucham jakiś odcinek materiału o medycynie - głównie kwestie związane z medycyną stylu życia. Bardzo możliwe, że trochę inaczej odbieram wydźwięk takich stwierdzen niż przeciętny Kowalski.Jakie sekcje - sam je robiłeś? Wiesz jak to brzmi, sekcje wykazały to i tamto?
Sam prof. K. Rejdak, którego tutaj linkowałeś w temacie amantadyny mówił o neurotropowych właściwościach wirusa. Czy ja wiem czy to przerażająca wizja? Nie jestem w grupie ryzyka, więc zregeneruje w części albo całości. Gdybym się tym zaraził to i tak wiem, że to nie pierwszy i prawdopodobnie nie ostatni wirus, który może mieć wpływ na mój układ nerwowy.Opanowały Cię jakieś przerażające wizje dostania się wirusa do układu nerwowego i wypisujesz takie dyrdymały o sekcjach
o czego to doszło, żeby samemu chodzić po aptekach i pytać o szczepionkę na grypę?
Czyżby bali się brać udziałw dyskusji?Nowy opis Tomkiewicza idealnie oddaje to co się na tym forum dzieje:
"libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!"
Nawet @Claude mOnet przestał pisać, czyżby kolejna ofiara czystek?
Jest nadzieja, że Krzyś powróci. W tym temacie ma pole do popisu.Nowy opis Tomkiewicza idealnie oddaje to co się na tym forum dzieje:
"libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!"
Nawet @Claude mOnet przestał pisać, czyżby kolejna ofiara czystek?
Odpowiada za to uszkodzenie części obwodowego układu nerwowego często występujące podczas choroby COVID-19. Co więcej istnieją potwierdzone podczas m.in. sekcji zwłok przypadki penetracji wirusa aż do ośrodkowego układu nerwowego (rdzeń kręgowy, mózg). Myślę, że uświadomienie sobie możliwości infekcji układu nerwowego bardziej przemawia do wyobraźni.
jestes glupkiem bo nie wiesz ze ludzi ktorzy probuja tam wejsc i zrobic to co mowisz od poczatku wsadzaja do wiezien. na calym swiecie, jak rowniez i w polsce.Ależ nudzicie.
Idźcie szarżować na oddziały zakaźne, demaskować tych wszystkich symulujących kowidian. Tym sposobem pokażecie ludziom, że tak naprawdę to wszystko są aktorzy kryzysowi, którzy nie mają najmniejszych problemów z oddychaniem, a jeśli nawet, to przez chemtrailsy.
Może po takiej akcji was nawet w jakiejś TV pokażą i wywiadu udzielicie, który zjedna wam kolejnych zwolenników.
Libnet macie już zaptaszkowany pod kątem rozpowszechniania swojego światopoglądu, więc komu w drogę, temu czas - w internecie jest więcej miejsc, które niezbędnie potrzebują, aby być przez was przekonane.
jestes glupkiem bo nie wiesz ze ludzi ktorzy probuja tam wejsc i zrobic to co mowisz od poczatku wsadzaja do wiezien. na calym swiecie, jak rowniez i w polsce.
mala albo zadna strata. "wy" to kto, ubecja?Wyluzuj, albo pożegnasz się z nami szybciej niż tu trafiłeś.
z tymi sie nie da "pozegnac". oni sa jak opryszczka.