Solitary Man
Człowiek raczej piwnicy
- 492
- 2 229
HAHAHAHAHAOtóż ku mojemu wyjątkowemu zdziwieniu spytał mnie z kamienną twarzą, czy symbol białej pięści na żółto-czarnym tle to wyraz supremacji rasowej rasy białej nad rasami żółtą i czarną.
- Żałuje pan tego, że udostępniał te utwory? – pytała pani aplikant. - Tak. Nie chciałem nikogo znieważyć, ani nawoływać do agresji. Osoby urażone chciałbym przeprosić, jeśli takie są – odpowiadał 32-latek.
Jesli żałuje, to tak jakby sie przyznał. Zaraz mi sie przypomina " wszystko co powiesz moze byc użyte przeciwko tobie" czy jak to tam.Wow. Wow.
LOLSąd miał w środę zadawać pytania człowiekowi, który złożył doniesienie do prokuratury, ale ten nie odebrał wysłanego mu wezwania.
Publiczne znieważenie osób ze względu na ich kolor skóry, wyznawaną religię i przekonania polityczne prokurator zarzuca 32-letniemu muzykowi z Kielc. (...) oskarżony publicznie znieważał osoby rasy czarnej z powodu ich przynależności rasowej oraz wyznawców Islamu z powodu ich przynależności wyznaniowej; nadto tytuł jednego z tych utworów wyrażał pogardę dla osób o przekonaniach lewicowych.
,,Wszystko w tej Polsce jest odwrotnie,,
Prokurator obwinia czlowieka o obraze a nie przyprowadzil zadnego obrazonego,,,,,czysty absurd prawny z czasow PRL-u,,,,,w jaki sposob on udowodni wine bez pokrzywdzonego??? widocznie nikogo to nieobrazilo.......
Spóźniłeś się, libowie robią to już od 100 lat.Ciek, z tekstu druku ustawy o zmianie ustawy wynika, że jest okazja oskarżyć państwo o nie tyle propagowanie, co praktykowanie totalitaryzmu ekonomicznego i obyczajowego, dyskryminację w każdej z możliwych postaci i o stosowanie przemocy.
Mógłbyś zarzuć jakimś najświeższym aktem oskarżenia?