Kelthuz na celowniku prokuratury

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
Debil debila pogania w prokuraturze. Ciekawe czy przynajmniej dużo prokuratorzy inkasują za bycie serwilistycznym błaznem.

Co do oskarżeń, to nie zauważyłem najbardziej hardcorowego utworu: "Brevik - ostatni płomień zgasł". Dziwne...

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
KelThuzie, miałeś obrońcę, jak mniemam adwokata. Czy nie poradził Ci, abyś nie komentował niczego do zakończenia sprawy?

Ja wiem, że chciałeś podzielić się ze wszystkimi swoim spojrzeniem na tę absurdalną sprawę, ale skoro zdecydowałeś się nie zeznawać, to po co teraz dajesz im swoje opinie na temat tej sprawy?

D

Deleted member 4683

Guest
"czy oskarżony żałuje ? " - błyskotliwe pytanie obrońcy oskarżonego który nie przyznaje się do winy :)

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Właśnie, kurde, co to ma być? Myślałem, że słuchałem czegoś, co ma obrażać i miażdżyć lewactwo, a nie tylko się rymować i być eksperymentem twórcy z użyciem "języka ulicy" XD

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124
Publiczne znieważenie osób ze względu na ich kolor skóry, wyznawaną religię i przekonania polityczne prokurator zarzuca 32-letniemu muzykowi z Kielc. (...) oskarżony publicznie znieważał osoby rasy czarnej z powodu ich przynależności rasowej oraz wyznawców Islamu z powodu ich przynależności wyznaniowej; nadto tytuł jednego z tych utworów wyrażał pogardę dla osób o przekonaniach lewicowych.

Czyli za nazwanie etatysty złodziejem albo wyrażenie pogardy wobec konkretnej partii\idei można w III RP trafić do pierdla?

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
Ciek, z tekstu druku ustawy o zmianie ustawy wynika, że jest okazja oskarżyć państwo o nie tyle propagowanie, co praktykowanie totalitaryzmu ekonomicznego i obyczajowego, dyskryminację w każdej z możliwych postaci i o stosowanie przemocy.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
Ciek, z tekstu druku ustawy o zmianie ustawy wynika, że jest okazja oskarżyć państwo o nie tyle propagowanie, co praktykowanie totalitaryzmu ekonomicznego i obyczajowego, dyskryminację w każdej z możliwych postaci i o stosowanie przemocy.
Spóźniłeś się, libowie robią to już od 100 lat.

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Mógłbyś zarzuć jakimś najświeższym aktem oskarżenia?

Trochę stary, ale nadal aktualny:

"Taka instytucja przymusu – centralizująca niemoralność, popychająca do kradzieży oraz morderstw i koordynująca ucisk na skalę niewyobrażalną dla przestępczości „prywatnej” – istnieje. Jest to Mafia mafii, Gang gangów, Spisek spisków. Liczba ludzi zamordowanych przez tę instytucję w ciągu kilku ostatnich lat przewyższa liczbę wszystkich zgonów, do jakich doszło wcześniej na przestrzeni dziejów; wartość dóbr skradzionych przez nią w ciągu kilku ostatnich lat przewyższa wartość całego bogactwa wytworzonego wcześniej na przestrzeni dziejów; liczba umysłów, które instytucja to zwiodła – celem swojego przetrwania – w ciągu kilku ostatnich lat przewyższa liczbę umysłów omotanych jakimikolwiek irracjonalnymi ideami głoszonymi kiedykolwiek wcześniej na przestrzeni dziejów; państwo – nasz wróg. "
Konkin

mogę, też zarzucić Rothbarda, ale pewnie go znasz.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
Chodziło mi o realny pozew wobec państwa, a nie literackie perełki.

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
jak chcesz to napisz, najwyżej sąd będzie miał polewkę. Nie wiem, czy ktoś robił taki pozew jaki masz na myśli, ale nawet gdyby, to nic by z tego nie wynikło (sędzia we własnej sprawie) .

Do góry Bottom