Kelthuz na celowniku prokuratury

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Rozpierdala mnie, że będzie ta rozprawa. W USA w lewackiej Kalifornii naziole organizują wiece i nikt im nic nie robi, a tutaj za tekst piosenki robią rozprawy. Na biegłych wzywają jeszcze lewctwo, a na świadka donosicieli.

System sadownictwa w tym kraju idzie do odjebki pierwszy.

Szynka

Złota szynka wolnego rynku.
1 209
2 055
Kelthuz zbiera na adwokata:
WAŻNE! Zbieramy fundusze na adwokata Kelthuza. Przesyłać możecie BitCoiny na adres: 185jHXpnMPgHukFSEc1CmW3QLRioWwJpcq
lub zakupić jedną z płyt Mistrza przez bandcamp (akceptowane karty płatnicze lub PayPal), wpisując dowolnie wysoką zapłatę. Pieniądze trafią bezpośrednio do Kelthuza. Wolność nie jest za darmo!
https://www.facebook.com/kelthuz.official

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
Nie marudź, zatrzymaj sobie i za 20 lat będzie jak znalazł jako prywatny fundusz emerytalny :p

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Z czeluści dysków serwerowni udało mi się wygrzebać takie coś
Plik [piesn.avi] posiada datę 7 styczeń 2005 rok (samo nagranie mogło powstać jeszcze wcześniej), więc ma ponad 9 lat

Jest to jednocześnie - jedno z pierwszych nagrań videofonicznych Kelthuza, szeroko dyskutowane swego czasu na pl.rec.muzyka.metal :>
Plik wrzuciłem na youtube.

Ostatnia edycja:

Milanista

Active Member
74
178
Kel kupiłem twój album z Sorcerer płacąc astronomiczną kwotę 5 Euro. "Metalowa Husarya" zajebista! Mam nadzieje że pomogłem :D

648
1 212
no, na razie wpłynęła astronomiczna kwota 0,00004 BTC
Come on!
Waffen-฿฿.

Ja przed chwilą wysłałem nieładną końcówkę mojego salda w BTC - 0.0751 BTC, tj. aktualnie jakieś 150-200 zł, a jeszcze wcześniej kupiłem "Jedynego..." oraz "The Nihilist". Co jak co, ale solidaryzm społeczny musi być.

GLGL

Ostatnia edycja:

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
to teraz gib me monies
Te monies muszą być ฿? Nie mogę kupić jakichś FLACzków na za okazyjną cenę 100 PLNów, na przykład tego albumu?

Jeśli mogę, to mi wyślij na priva numer swojego epickiego, miażdżącego lewaków konta, to dokonam dobrowolnej redystrybucji dóbr.

K

KelThuz

Guest
no ale bez bandcamp nie mam jak wysłać FLACów sprawnie, więc zachęcam korzystać
za tę pokaźną ilość BC dziękuję wielce

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Nie mam teraz kart kredytowych, płatniczych ani PayPala, a innych opcji na bandcampie chyba nie ma, więc nie mam się po co tam rejestrować. Mogę wysłać przelew albo przelewu nie wysyłać.

FLAC zawsze możesz zgrać na CD albo DVD, jeśli to 24 bitowy, studyjny master dla audiofila i wysłać pocztą, kiedy będziesz miał czas. Mnie się nie spieszy z odbiorem, więc mogę poczekać, gdy będziesz miał spokojną głowę, a przelew mogę zrobić natychmiastowo, więc w sumie to od Ciebie zależy, czy chcesz moje monies czy nie. A fizyczny nośnik jest nawet lepszy, bo autografa można wyłudzić w dodatku...

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Nie, jest jutro w Kielcach o 8.30. Nigdy w życiu nie byłem w Kielcach, zawsze wydawało mi się, że Kielce są ze 30-40 minut na północny wschód od Częstochowy. A to nie takie proste, do Kielc z Katowic to większa wyprawa....

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
Do każdego kto się wybiera na proces: nagrywajcie (audio/video) ile się da, zapobiegnie to mataczeniu prokuratury i sądu. Najlepiej ukrytą nagrywajką...

Do góry Bottom