Kelthuz na celowniku prokuratury

N

nowy.świt

Guest
Tak ale ile pracy przy tym no i trzeba się pokazywać publicznie (czego nie lubię bo jestem pustelnikiem) - ja bym chciał tak za darmo proces o szerzenie nienawiści.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
To akurat w Polsce jest.
Nie trzeba pokazywać się publicznie. Proces można dostać za podcast, grafikę albo za napisanie czegoś.

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Można skomentować negatywnie działalność polskich żołnierzy "na misjach", zdaje się, że jest jakiś koleś co to tropi.

fortis

Pierwsza wróżka akapu
69
103
Ja tam się nie znam na prawie, ale pewnie jest możliwość, żeby jakiś znajomy cię zgłosił do prokuratora, a ten jako Paladyn Dobra Społecznego będzie prowadził sprawę zamiast twojego kolegi, więc kolega nie będzie musiał tracić czasu na kontynuowanie teatrzyku. Powód oskarżenia bardzo łatwo spreparować, większość osobników z tego forum zdaje się posiadać odpowiednie ku temu umiejętności w sposób naturalny.

Załóż blog o gotowaniu w oparciu o mięso z lewaka, albo poszukaj inspiracji w postach Krzysia. Myślę, że niejeden prokurator zesra się z zachwytu nad taką sprawą.

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 932
Madlock :(
"na początku tego roku zlecił wspólną dla policji i prokuratury akcję monitorowania treści zamieszczanych w Internecie pod kątem tego, czy nie zawierają cech przestępczych."

Czy to już cenzura prewencyjna ? Z powodu gołębii ?

A w komentarzach:
"Ostrzeżenie: Jeżeli dyskusja przerodzi się w kłótnie wątek zostanie zamknięty.
Przypomnienie: W jednym wątku można posługiwać się tylko JEDNYM NICKIEM !!! Dyskutowanie w wielu bytach i popieranie własnych tez FAŁSZUJE obraz dyskusji."

Co by było gdyby zaczeli dyskutować o Fritzlu, Breiviku, itp ?

K

KelThuz

Guest
dzisiaj w Radiu TokFM dowiedziałem się, że prokuratura już przesłała do sądu wniosek w sprawie "znieważania" czarnych, wyznawców islamu i "osób o sympatiach lewicowych" przez "kieleckiego muzyka". :)

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Na Kickstarterze trzeba zrobić akcję "Uwolnić oracza"...

Free_willy.jpg

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
N

nowy.świt

Guest
A ja proponuje aby każdy na yt zaśpiewał o białych dziwkach czarnucha wszystkich nas nie zamkną
u-ulu.gif

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
No właśnie. Jak jakieś cioty przyjeżdżamy na te spotkania libów. Na kolejnym wszyscy mają mieć czarnoprochowce, to może wtedy i kawador się zjawi.

Do góry Bottom