OP
OP
Deleted member 427
Guest
Pankowski to jakiś profesjonalny lewak, specjalista od walki z faszyzmem?
"profesjonalny lewak, specjalista od walki z faszyzmem" - dokładnie tak.Pankowski to jakiś profesjonalny lewak, specjalista od walki z faszyzmem?
No to poważna sprawa, walą z grubej rury.
Przeczytałem te jego teksty. Jak na kogoś z tak "renomowanym" wykształceniem, ma straszliwie wąską perspektywę intelektualną. Albo Eton tak podupadło, że jego absolwenci muszą zajmować się jakimś ideologicznym pierdololo, albo koleś przeszedł jakiś kryzys, nie wie co robić z życiem. Albo jest zwykłą, odtwórczą miernotą, której zdobyta wiedza nie inspiruje do zajmowania się czymś bardziej wartościowym.A on nie jest czasem stronniczy?
http://www.nigdywiecej.org/index.php?option=com_content&task=view&id=566
Z tego co widziałem na amerykańskich filmach, to można unieważnić całą tą ekspertyzę, skoro gość zarabia na doszukiwaniu się faszyzmu, im więcej faszyzmu "znajdzie" tym więcej zarobi, a do tego muzyków wykonujących metal nazywa głupcami. Jak dla mnie to jest uzasadnione twierdzić, że ocenę wystawi nie na podstawie faktów, a na podstawie tego kto jest oskarzonym i jakie są zarzuty.
§ 1. Nie mogą być biegłymi osoby wymienione w art. 178, 182 i 185 oraz osoby, do których odnoszą się odpowiednie przyczyny wyłączenia wymienione w art. 40 § 1 pkt 1–3 i 5, osoby powołane w sprawie w charakterze świadków, a także osoby, które były świadkiem czynu.
§ 2. Jeżeli ujawnią się przyczyny wyłączenia biegłego wymienione w § 1, wydana przez niego opinia nie stanowi dowodu, a na miejsce biegłego wyłączonego powołuje się innego biegłego.
§ 3. Jeżeli ujawnią się powody osłabiające zaufanie do wiedzy lub bezstronności biegłego albo inne ważne powody, powołuje się innego biegłego.
Dupa zbita, jak wzięli fanatycznego oszołoma.No to poważna sprawa, walą z grubej rury.
Pankowskiego wezwali na biegłego
On zmarł 3 kwietnia w Brukseli więc możesz spać spokojnie
http://pl.wikipedia.org/wiki/Marian_Pankowski
Pytanie do oskarżonego : czy masz ustanowioną linię obrony z adwokatem - jeśli tak to jaka ona jest?
A masz Ty rozum i godność człowieka w ogóle? Od trenera też wyciągałbyś informacje w miejscu publicznym o tym, jak ustawi zespół w następnym meczu? W ogóle najlepiej jakby prokurator sobie poczytał przed rozprawą jak zamierza się bronić druga strona...
Po prostu ręce opadają czasami, gdy widzę takie przypadki bezmyślności...
Pytanie do oskarżonego
Zazdroszczę, że to nie ja jestem oskarżony - upokorzyłbym z miłą chęcią wymiar "sprawiedliwości" i próżniaków którzy tam siedzą.
Przecież Sienkiewicz "już idzie po faszystów", więc musieli znaleźć jakąś ofiarę. Nic to, że sprawa tyczy się libertarianina który z faszyzmem nie ma nic wspólnego, ale czarownicę trzeba (ceremonialnie) spalićDupa zbita, jak wzięli fanatycznego oszołoma.
Kelthuz nie jest jeszcze oskarżonym. Nie wiemy nawet czy postawili mu zarzuty, czy nadal toczy się postępowanie przygotowawcze w sprawie.
Nie tacy jak ty bardziej kozakowali. Polski wymiar sprawiedliwości to nie zabawa. Jak mają na kogoś zlecenie to zniszczą człowieka.