Mad.lock
barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
- 5 149
- 5 110
Ja nigdy w Ciebie nie zwątpiłem XD.
Nie znam żadnego zamknietego forum kontestacji. Zreszta - oni sie otwarcie tym chwala. Wbilem sie w tym roku na kontestcamp na krzywy ryj i jakis mlody koles narzekal do kazdego ze go starzy z domu wyrzucili za to ze do szkoly nie lazi a on zarabia miesiecznie 20 kafli na informatycznych fuchach i sra w gacie przed fiskusem a zarcie zamawia codziennie w restauracji bo gotowac nie umie i jeszcze narzeka ze monitory drogie a on chce miec 9 naraz w tym 1 do fejsa a 1 do gadu. Normalnie bravo-girl to przy tym pikus.Czy Ty Cokeman nie upubliczniłeś przypadkiem postów jednego gościa z zamkniętego forum Konstestacji, który planował wyłudzać dopłaty unijne?
personalia donosicieli już podałem, są na piśmie, a tovmasyan sam się przyznał przecież publicznie:
||Petros Tovmasyan||: mogę się oficjalnie przyznać do dwóch donosów w mojej osobistej sprawie, facet jest gnojem bo prosiłem aby to usunął i czekałem 24 godziny, mam nadzieje/ i zdaje się, że go wreszcie wsadzą. A jego obrońcom gratuluje.
31 minut(y) temu · Lubię to!
Tfu, ale bogatysta. Do gazu z nim!Nie znam żadnego zamknietego forum kontestacji. Zreszta - oni sie otwarcie tym chwala. Wbilem sie w tym roku na kontestcamp na krzywy ryj i jakis mlody koles narzekal do kazdego ze go starzy z domu wyrzucili za to ze do szkoly nie lazi a on zarabia miesiecznie 20 kafli na informatycznych fuchach i sra w gacie przed fiskusem a zarcie zamawia codziennie w restauracji bo gotowac nie umie i jeszcze narzeka ze monitory drogie a on chce miec 9 naraz w tym 1 do fejsa a 1 do gadu. Normalnie bravo-girl to przy tym pikus.
Nie znam żadnego zamknietego forum kontestacji.
Chętnie się wybiorę w takiej słusznej sprawie.Jak będzie rozprawa sądowa przeciw K'T, to należy się na nią wybrać. Im będzie nas więcej, tym lepiej.
Lenistwo prokuratury jest legendarne. Mają w chuj spraw, a ta konkretna sprawa to jakiś żart...
Jego jego:
:> Czekam na relacjejutro o 14 wizyta na prokuraturze, niespodziewanie. pewnie donos od Gyrosa Grubasjana doszedł
lol, masz rację - zabijanie innych ludzi za to, że przespali się z czarnuchem jest przechuj libertariańskieKel komuchem? Specem od wpierdalania się w życie innych? Wali cię w banie? Jak nie masz o czym pisać, to pisz na ścianach w publicznych kiblach.