Kelthuz na celowniku prokuratury

D

Deleted member 4683

Guest
Poczytałem wpisy tego całego Uliasza w necie i na YT. Szczerze mówiąc to facet ewidentnie posługuje się mową nienawiści. Zastanawiam się czy takie zachowania w przestrzeni publicznej należy tolerować. Chyba dla dobra ludzkości złożę zawiadomienie na tego typa. Ja wiem, ja rozumiem - tylko kurwy donoszą - ale w tym przypadku warto żeby typ posmakował tego co sam serwuje innym. Co uważacie ?

edit: Jednak nic z tego. Myślałem, ze już znowelizowali k.k. i wprowadzili ten zakaz jebania oponentów z powodu ich poglądów politycznych. Póki co pozostaje najwyżej kopnąć tego szczura w w dupę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
D

Deleted member 4683

Guest
Chuj tego kmiota wie, imie i nazwisko się zgadza, styl też nie odbiega od tego zalinkowanego przez Kelthuza. Np. cos takiego: "JESTEŚ JEBANYM ŚCIERWEM!!!!!!!!!! MYCIE SRACZY W UK TO JEDYNE NA CO ZASŁUGUJESZ!!! MAM NADZIEJĘ ŻE KTÓREGOŚ DNIA "CIAPATE" WYPRUJĄ Z CIEBIE FLAKI JEBANA POLSKA GNIDO!!!!!!!!!!!!!!!!" i dalej w ten deseń. Koleś jest nieźle rozchwiany :)

K

KelThuz

Guest
A skąd wiadomo, że to on napisał? Przecież każdy mógł sobie dla jaj wybrać taki nick.
ilu jest Jakubów Uliaszy w Polsce? to dość niepospolite nazwisko, typ słynny na UJocie z powodu swego zachowania i odpałów (pobił koleżankę na roku książką, jak mu wypięła niechcący kabel od kompa), oraz totalnej obsesji na punkcie prawicowców.

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
Można coś takiego zrobić :) Tak trochę dla beki, ale np. dochód ze sprzedaży poszedłby na utrzymanie forum. Tak robi np. edcforums.com wydając medale z logiem i motto portalu. My moglibyśmy wydawać np. "paszporty akapu" albo coś :)

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
InkTANK zrobiłby jakąś nową serie naklejek. Moja już z 5 lat na samochodzie się trzyma.

Do góry Bottom