Kelthuz na celowniku prokuratury

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
Tak się opłaca ściskać ręce politykom (z Korwinem że względu na okoliczności łagodzące można). Jak tylko media zaczęły warczeć, to Wiplerek Kel'Thuza się wyparł. Każdy niech gada co chce, ale jakby JKM zacząłby się kurwić w mediach pod przykrywką poprawy wizerunku zamiast mówić to co myśli, to straciłbym resztki sympatii do niego. Korwina lubię nie tylko dlatego, że wyróżnia się pod względem wolnościowym, ale też ze względu na bezkomromisowość, coś co zanika w epoce poprawności politycznej. Nie mówcie mi, że takim myśleniem skazuje wolnościowców na porażkę. Mi chodzi tylko o naturalne odruchy, podświadomą nienawiść do fałszerstwa. Cejrowski (którego specjalnie nie lubię) ładnie kiedyś powiedział, że polityka to taplanie się w szambie. Można w tym szambie coś cennego wyłowić, ale otoczka jest jaka jest.

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
W którym momencie Wipler się wyparł? Powiedział, że według niego teksty są żenujące, żeby się odczepili, ale zdjęcia z Kelthuzem nie usunął.

"Wipler przyznał, że nie znał wcześniej tej strony aktywności muzyka i nazwał ją „żenującą”. Ale zdjęcie na Facebooku zostawił, nie zmienił też opisu pod nim."

pikol

1 004
1 635
Może krytyka Wiplera była w tej kwestii za szybka, ale mi bardziej chodziło ogólnie o kumplowanie się z politykami, że nie można im ufać, bo dla dobrego wizerunku zrobią wszystko.

pikol

1 004
1 635
Dla mnie muza Kel'Thuza też jest słaba ( choć wydaje mi się, że ostatnio miał zwyżkę formy). Nie rozumiem tylko po co ściskać się z politykami, jeżeli oni na koniec i tak będą musieli się tłumaczyć "To przypadek. Nic nie wiedziałem o twórczości tego kuca". W mainstreamie Kel ma przechlapane, zwłaszcza po akcjach z Breivikiem, a ten się jeszcze pcha, by zrobić sobie fotkę z politykiem. A co do Wiplera to ja kolesia po prostu nie lubię. Gdy był w PIS-ie naśmiewał się z Korwinców, liberalizmu, mówił że tylko w partii Kaczora są szanse na realne zmiany. W pewnym momencie Wiplerek obudził się z ręką w nocniku i od nowa zaczyna lizodupstwo wobec Korwina. Dla mnie Wipler nie jest skurwielem (w przeciwieństwie do Gowina), ale podatnym na manipulacje patologicznym idiotą.

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
Ja będę niepoprawny politycznie i dodam, ze dla mnie to i muzyka i teksty Kheltuza są po prostu chujowe, ale śpiewać każdy może, raz lepiej raz trochę gorzej.....

Niektóre kawałki są dobre.

Ponadto słuchalne są jeszcze covery Honoru.

Dla mnie Wipler nie jest skurwielem (w przeciwieństwie do Gowina), ale podatnym na manipulacje patologicznym idiotą.

Nie jest idiotą tylko naiwniakiem. Za krótko był w polityce i go zjedli.

GoldenColt

Well-Known Member
817
3 627

Też niezgorsze. Ogólnie myślę że Libertaryat to najlepsze co się mu udało. Zdecydowanie lepiej jak śpiewa o wolnym rynku i austriackiej szkole ekonomii niż o jakiś niepotrzebnych pierdołach.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
To jest jego najlepsza i najbardziej równa piosenka.

Bo w tej wszystko byłoby idealne, gdyby nie refren psujący efekt całości.

D

Deleted member 4151

Guest
Cała płyta triumf żelaznego ognia też jest zajebista i nikt mi nie powie ,że nie

Eli-minator

zdrajca świętych dogmatów
698
1 672
Ta faga Izraela może jedynie ująć JKM-owi głosów. Pytanie, co ona tam robi?

Arjozof ma rację. Izrael, Żydzi to wyższa cywilizacja i należy to podkreślać. Pisałem o tym w wątku
"Przed akapem musi być kurwin".
(Oczywiście w bardzo wyjątkowych, ale realnie zdarzających się okolicznościach, żydokomunę należy zagazowywać jak karaluchy. Razem z ciężarnymi żydóweczkami i wszystkim, co popadnie. W dziejach mojej Ojczyzny takim momentem był na przykład praktycznie cały rok 1947. O tym również pisałem w wątku "Przed akapem musi być kurwin". Przy okazji. Czy mama Adasia Michnika to nie była w ciąży właśnie w roku 1947?)

Wątek krótki, tylko 3 strony, więc linkuję cały wątek.
https://libertarianizm.net/threads/przed-akapem-musi-byc-kurwin.5014/

Do góry Bottom