Japy, które wam się podobają

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
KSWjhV2.jpg

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Widzę, że masz średnie doświadczenie z kobietami. 99,9999% z nich bez makijażu wygląda fatalnie. Stanem naturalnym kobiety jest makijaż.

R

Ronbill

Guest
Nie narzekam jeśli o doświadczenie chodzi :DZnam kilka kobiet którym makijaż szkodzi bo je postarza- mają ładne twarze bez tapety
Jeśli kobieta okazjonalnie się maluje i ma dyskretny delikatny makijaż to mi nie przeszkadza ale dziunie z codziennym makijażem zmieniającym niemal rysy twarzy omijam z daleka:p

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Tosia, zajebiście, że zdołałem szczęśliwie odnaleźć taki kwiat paproci. Ja pierdzielę, aż taki procent? Kurwa, szczęściarz ze mnie, nie ma bata :D

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Dodajmy, że miłość jest ślepa i Twoja wybranka w moich oczach może bez makijaży wyglądać mało porywająco (bez urazy). A makijaż jej na pewno nie szkodzi.

R

Ronbill

Guest
Jak wam się komentarz nie podoba wymyslacie trolla jak kułaka za czasów PR he he he nie zastanawiajac sie ze inny czlowiek moze mieć inne zdanie od waszego niejednokrotnie słuszne a nawet nawet czesto poparte faktami.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Inny człowiek po prostu nie wie, o czym pisze. Nie ma pojęcia o faktach i makijażu.

Kompowiec2

Satatnistyczny libertarianin
459
168
Toż to komuch, a nie żaden infoanarchista. On chce zamienić reżim IP na reżim Copyleft.

jestes albo ignorantem albo trollem. co jest zlego w copyleft? wolnosc publikacji (gpl apache what the fuck license) oraz calkowita wladza nad posiadanymi rzeczami (namawia producentow do pelnych dokumentacji urzadzen) to jest komuch? przeciez postuluje nieomal to samo co my, tylko w sferze wirtualnej.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
jestes albo ignorantem albo trollem. co jest zlego w copyleft? wolnosc publikacji (gpl apache what the fuck license)

Sam jesteś ignorantem, co pokazuje ten wpis. Copyleft (GPL) to coś zupełnie innego od licencji what the fuck, MIT i kupy innych. Idź się doucz, a potem wróć porozmawiać z dorosłymi. Mógłbym poświęcić swój na czas na edukację, ale mi się nie chce - Google twoim przyjacielem jest.

Alu

Well-Known Member
4 634
9 695
Jak wam się komentarz nie podoba wymyslacie trolla jak kułaka za czasów PR he he he nie zastanawiajac sie ze inny czlowiek moze mieć inne zdanie od waszego niejednokrotnie słuszne a nawet nawet czesto poparte faktami.

To nie jest kwestia zdania, tylko Krupa ma makijaż na tym zdjęciu (umiarkowany ale ma).
Wątpię, że znajdziesz jej prawdziwe zdjęcie bez makijażu.

Ostatnia edycja:

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Przypomniała mi się wypowiedź Stallmana, że Bitcoin może być problemem bo może być używany do unikania płacenia podatków.
...
Komuch i tyle, przy infoanarchizmie to on nie stał.
Ja czytałem jego biografię i starsze wywiady z nim. Za młodu był całkiem normalny, był wrogiem związków zawodowych, dopiero z czasem poszedł w komuchy i miał na sumieniu jakieś flirty ekologiczne. Dobrze że poszedł tylko w komuchy, a nie dodatkowo w pedały.

Do góry Bottom