ckl78
Well-Known Member
- 1 881
- 2 033
Nocne Wilki mają specjalne miejsc w sercu Władimira Putina, który zainteresował się motocyklowym gangiem w 2009 r. na jednej z motoryzacyjnej imprez. Od tamtej pory przyjaźń pomiędzy rosyjskim przywódcą a liderem Wilków kwitnie.Aleksander Załdostanow
Deepika Padukone
Pod koniec roku 2017 nie wszedł jeszcze na ekrany hinduski film "Padmavati" w którym główną rolę zagrała piękna Deepika Padukone. Premiera miała być 1 grudnia, ale została odłożona na nieokreślony czas. Nie sprawdzałam, czy film jest już grany, ale to co przeczytałam przeraziło mnie dlatego, że w ubiegłym roku polityk hinduski proponował nagrodę ok. 1,6 mln dolarów osobie, która zechce ściąć głowę Deepice Padukone Powodem było to, że grała główną rolę królowej, no i jest tam scena w której królowa ma sny miłosne o muzułmańskim władcy, no i taka scena obraża uczucia wyznawców hinduizmu. Polityka poparły wszystkie środowiska prawicowe a nawet niektórzy domagali się też głowy reżysera, szykanowano też wszystkich aktorów grających w tym filmie i grożono podpalaniem kin..
No i jeszcze twarz Mężczyzny, ktora mi sie podoba:Aleksiej