Japy, które wam się podobają

Z

ziomal

Guest
images
bogart1.jpg

R

Ronbill

Guest
Dla pana mogą być ćpunami i kimś tam jeszcze ale to właśnie ONI mieli to "coś":)

Spokojnie jessod:D
Ćpun najczęściej ćpunem pozostanie do końca swoich dni.A kim był Cobain?Jak zobaczyłem tego ćpuna na 12 miejscu najlepszych gitarzystów to spadłem z krzesła.Świetnym,więcej- genialnym gitarzystą to jest John Frusciante, który chyba tam był na 17 miejscu, czyli niżej od Cobaina N
Cobain nie był ani ambitnym, ani dobrym muzykiem,prowadził hulaszczy tryb życia, które skończyło się (najprawdopodobniej) tym, że se strzelił w gębę. Dla mnie to jest przegrana ofiara losu tak samo jak każdy ćpun. he he he

Wracam do jap
Bilguun Ariunbaatar

506eb597eced9_g.jpg

R

Ronbill

Guest
John Frusciante też ćpał ale tworzył dzieła nieśmiertelne a Cobain zaraz po Slashu jest najbardziej przereklamowanym muzykiem na świecie
Warsztatowo był cieńki.To,że był ikoną popkultury to było skutkiem uwarunkowań czasów w jakich żył .Prezentował klimat amerykańskiej popkultury "MTV" sprzed ery internetu.Druga sprawa to nic nie robił aby wyjść z nałogu i zacząć normalnie żyć. A teraz nastolatki biorą sobie jego życie za przykład traktując go jako idola. Każdy ćpun kończy podobnie .Tak samo skończy partia palikota- zaćpają się, he he he

Dmoch- miała fajną japę:
en_00930301_0007_1328535191.jpg

R

Ronbill

Guest
Jej! muszę powtórzyć po raz który już nie wiem ,że nie miałam na myśli ich muzycznych dokonań
sydbarrett.jpg

Ten * Syd* też ćpun,;) to chyba śni ci się po nocach? Takie platoniczne zakochanie to ma wpływ na realne relacje z partnerem?
Moja znajoma zakochała się platonicznie w ginekologu,do którego zaczęła chodzić jak miała około 30-tki.Dziś ma 39 lat i jezdzi do niego raz w m-cu bo przeprowadził sie do innego miasta i musi jechać około 3 godz. samochodem:D

Kolejna japa ktora podoba mi sie to Bruce :
images

Do góry Bottom