Japy, które wam się podobają

raiden00

megazord
160
278
Kolejna przeciwwaga komucha Stallmana:

Eric_S_Raymond_portrait.jpg

Eric Raymond i jego pocieszna mordka...
Czołowa postać ruchu open source, libertarianin, autor klasycznego eseju "The Cathedral and the Bazaar" i twórca Prawa Linusa :)
Ma nawet swojego blogaska: http://esr.ibiblio.org/

Jack Ruby

Rezerwowy pies.
114
420
Kyle Myers grający rolę rosjanina Dmitria Potapoffa, który ma ksywkę Professional Russian w popularnych kanałach na youtube FPSRussia i MoreFPSRussia

Na filmikach tego kacapa chodzi bardziej o show niż pokazanie możliwości broni. Wolę szczere, republikańskie twarze Erica i nieżyjącego już niestety Barry'ego z Iraqveteran8888.
3820605_orig.jpg

Morwin Kike

Active Member
38
121
Marv.jpg

wizualnie może niezbyt przyjemna japa, ale jak się kogoś lubi, to i ta japa tak nie przeszkadza
Marv z Sin City
Michalkiewicz2_1.jpg

Stanisław Michalkiewicz
Stary liberał z niezłym poczuciem humoru. Przyjemnie się słucha jego wykładów, a i książki dobre pisze, jak np "Dobry,zły liberalizm", którą miałem przyjemność przeczytać. Całkiem przyjemna odtrutka na lewackie pierdolenie.

R

Ronbill

Guest
Poświęcamy tomkiewicza na sprawdzenie, jak to jest z tym goreanizmem. Bądź dzielny :)

Czyli, że posyłasz go jako owce między wilki? :)

Dla mnie byłaby to inwestycja z góry skazana na porażkę, ponieważ jestem dominujący i nie zniosę nad sobą żadnych śmiesznych, amerykańskich guru.
Czyli, że w sumie mógłbym do nich dołączyć, ale pod warunkiem, że wszyscy Goreanie będą mnie słuchać!

Do góry Bottom