Japy, które wam się podobają

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Post pod postem, ale mi się przypomniała twarz.
Żydki tam cicho być.

Mad_Max_2_h1.jpg

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Japa Zawiszy wydaje mi się sympatyczna, bo przypomina mi trochę mojego ojca kiedy był młodszy i miał jeszcze wąsy :). Ale jak zacznie gadać to masakra, nienawidzę jego głosu.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Ronald McDonald - najbardziej przerażająca i odrażająca maskotka korporacyjna. Plastikowo dekadencka, pedofilsko psychotyczna twarz globalnego kapitalizmu. Lubię! ;)

ronald-mcdonald1.jpg

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Kiedyś to był fajny serial i lubiłem Ferdka... Był urodzonym przedsiębiorcą z tysiącem pomysłów na biznes i dorobienie się, a przy tym miał duszę wynalazcy. Niestety z każdym kolejnym sezonem i po kolejnych nieudanych biznesach, które plajtowały przez państwo... Ferdek z piwka przerzucił się na flaszkę i stał się zgorzkniałym facetem.

ferdek3.jpg

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
Kiedyś to był fajny serial i lubiłem Ferdka... Był urodzonym przedsiębiorcą z tysiącem pomysłów na biznes i dorobienie się, a przy tym miał duszę wynalazcy. Niestety z każdym kolejnym sezonem i po kolejnych nieudanych biznesach, które plajtowały przez państwo... Ferdek z piwka przerzucił się na flaszkę i stał się zgorzkniałym facetem.

ferdek3.jpg

Jak ostatnio zobaczyłem jeden z nowych odcinków, to załamalem się. Pełno scen na blue screenie, tandetne wstawki artystyczne itp.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Wielu jest takich aktorów... A Fronczewski? Nikt chyba lepiej nie wpadał w furię i gniew.
A teraz jest zmuszony grać jako mnich w podrzędnym serialu, bo czy ma lepszą alternatywę? Chyba kurwa Ranczo albo Klan.

000000164_20140407105749_.jpg

Przecież takich charyzmatycznych aktorów było wielu i za dużo, żeby wszystkich wymienić. Oni mogli na spokojnie grać w najlepszych produkcjach obok De Niro czy innych.
A taki Pszoniak? Przecież on przyćmił "wielkiego" aktora z Francji.

MientemecinemientemeRevolucionDantonRobespierre.jpg

Kino u nas miało wielu takich znakomitych aktorów i to od wszystkiego... Każda rola miała swojego idealnego kandydata.
Taki Marian Glinka - idealny siłacz do roli ochroniarzy i innych takich.
W rolach komediowych też się sprawdzał.

0152341.jpg

Wielu takich aktorów i to niestety niewykorzystanych.
Żmijewski też miażdżył, a teraz gra w kiepskim serialu.

D

Deleted member 427

Guest
Czemu Konrad przestał grać w filmach? Czemu rzucił aktorstwo wpizdu?

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Stracił chęć do grania.

Swoje zrobiłem w filmie i nic więcej nie czuję. Nie mam emocjonalnych związków ze współczesnością artystyczną. Krótko mówiąc, mam inną pasję. A wszystko w życiu robiłem raczej z takich właśnie pobudek i przekonań.

Pasja = wino.

Też bym zrezygnował z aktorstwa.
Propozycji brak, a jak są to chujowe.
A do teatru ponoć ciężko się dostać... Nawet tym znanym.
Aktor nie ma stałej pracy i często jest na bezrobociu.
To podobno przychodzi falami. Jak są propozycje to od wszystkich, a jak nie ma to nie ma i to przez długi czas.

Do góry Bottom