Islamizacja Europy

Cptkap

Well-Known Member
701
3 229
Ciekawy fragment rozmowy Stefana Molyneuxa z Żydem, który twierdzi, że kraje Europejskie powinny wpuszczać do siebie uchodźców, bo to zgodne z ideą anarchokapitalizmu.

Po ponad godzinie rozmowy, Stefan zadaje mu pytanie, czy Izrael także powinien przyjmować Syryjskich imigrantów:

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
To nie jest pozbawione logiki.
jest
"nie ma akapu, trza zwiększyć państwo by zrobić akap..."
Niemal wszystkie rewolucje i skuteczne obalenia władzy zaczynały się od tego, że w pewnym momencie większość powiedziała rządzącym elitom NIE.
aha i?
Jeśli to nie będzie zapalnikiem, to coś jutro coś innego nim będzie.
a jak to coś jutro też nei bedzie to może to coś za tydzień, miesiąc, rok itd i budzisz sie w korei północnej hehehe

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
jest
"nie ma akapu, trza zwiększyć państwo by zrobić akap..."
Logika jest prosta.
Waga jakiejś dupereli tylko dla tego, że jest przeciw establishmentowi jest większa niż starty spowodowane inną duperelą robiona przez establishment. By wprowadzić ankap, trzeba wpierw totalnie zniszczyć i zaorać rządzącą swołocz.

a jak to coś jutro też nei bedzie to może to coś za tydzień, miesiąc, rok itd i budzisz sie w korei północnej hehehe
Kto nie próbuje podpalać, nie podpali nigdy.

Norden

Well-Known Member
723
900
może zdefiniuj ten akap, bo mi sie wydaje że dla ciebie to jakieś przedstawienie cyrkowe...
akap polega na robieniu swojego a nie pokazywaniu se fotek
mój mały akap na tym polega... ze robie swoje i nie pytam sie pańśtwa o pozwolenie... maksymalizuje życie na swoich warunkach, likwiduje se przymus płacenia podatków składek i innych zjebanych pomysłów państwowych...
W skrócie akap - możesz robić wszystko póki nie inicjujesz agresji. Żadnego akapu nie masz - wyjdź z bronią na teren publiczny wtedy uwierze.

może zdefiniuj ten akap, bo mi sie wydaje że dla ciebie to jakieś przedstawienie cyrkowe...
co osiągasz zamykając granice? mniejsze podatki? likwidacja przymusu zus? broń dla każdego? zmniejszenie aparatu państwowego? jedyne co osiągniesz to ograniczenie wolności, utrudnienie handlu i transportu, uderza to w ludzi co normalnie chcą żyć gdzie chcą, uderza w agorystów, wolny handel...
poza tym zwiększa aparat państwowy bo przecie granica sie sama nie uszczelni...
do tego państwo może użyć tą szczelną granice też przeciwko mieszkańcom państwa by nie mogli spierdolić...
i jak to niby ma wyglądać? pytam ponownie bo nie otrzymałem odpowiedzi, zamknięta granica, nikt nie wchodzi i wychodzi? czy jak?
Chodzi o uniemożliwienie państwu ściąganie kryminogennej dziczy zorganizowanej wrogą dla wolności ideologią - islamem.
Ugodzi to w resztki wolności jakie tutaj zostały - temat był poruszany na forum.
imigranci trafiają na socjal i do ośrodków bo nie mają automatycznego prawa do pracy i mieszkania se gdzie chcą...
zamykanie granic to walka z problemami które państwo samo stwarza i to od dupy strony jak zwykle zresztą...
Imigranci nie trafiają na socjal - oni po niego idą. Dlatego nie zatrzymują się w Polsce.

wystarczy zlikwidować socjal i zlikwidować pozwolenia na prace, tak coby każdy kto chce mógł se pracować...
No to trzeba to zrobić + reszte podpunktów, które wymieniłem wcześniej wtedy mamy normalną imigrację.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Waga jakiejś dupereli tylko dla tego, że jest przeciw establishmentowi jest większa niż starty spowodowane inną duperelą robiona przez establishment. By wprowadzić ankap, trzeba wpierw totalnie zniszczyć i zaorać rządzącą swołocz.
aha czyli ograniczasz wolność ludzi bo jakieś chuj wie co ma dla ciebie wiekszą wage...
to tak jak i inne komuchy...
Kto nie próbuje podpalać, nie podpali nigdy.
skąd ząłożenie że te twoje komuszenie selektywne doprowadzi do podpalenia?
W skrócie akap - możesz robić wszystko póki nie inicjujesz agresji. Żadnego akapu nie masz - wyjdź z bronią na teren publiczny wtedy uwierze.
przecie jak ide ulicą to jestem na terenie publicznym, żresztą nie jest tu tematem co jest akapem i poza tym wali mnie czy wierzysz czy nie, jedyne co jest tutaj interesujące to to że ograniczasz wolność
Chodzi o uniemożliwienie państwu ściąganie kryminogennej dziczy zorganizowanej wrogą dla wolności ideologią - islamem.
aha ale ściągać kryminalistów innych odłamów judaizmu już państwo może? i jak państwo to uniemożliwi, bedzie sie na granicy pytać czy jest pan/pani kryminalistą islamskim? czy jest pan/pani członkiem islamskiej organizacji kryminalnej?
Imigranci nie trafiają na socjal - oni po niego idą. Dlatego nie zatrzymują się w Polsce.
imigranici nie maja prawa pracy i nie mogą sie swobodnie poruszać i po prostu se kupić wynająć mieszkanie i tam zamieszkać trafiają wpierw do osrodkó gdzie dostają wpierw kieszonkowe a jak dostaną status uchodźcy mogą sie starać o socjal, ale pracować nadal nei mogą...

No to trzeba to zrobić + reszte podpunktów, które wymieniłem wcześniej wtedy mamy normalną imigrację.
no to domagaj sie tego od państwa a nie zwiększanie państwa kosztem wolności

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Statystycznie podpali. Pisałem że jak nikt nie będzie podpalał, to się nie zapali. Próbować trzeba by uzyskać efekt.
aha no próbuj se, ale jak bedziesz ograniczał wolność innym ino by osiągnąć swoije cele to czym sie różnisz od innych komuchów?

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
czym sie różnisz od innych komuchów?
Jakością i ilością komuszenia. Moje komuszenie jest minimalne i nie jest celem, a tymczasowym środkiem. Ich komuszenie jest permanentne, skala jego jest ogromna i jest ich celem samym w sobie. Ja bez komuszenia mogę żyć, oni nie.

Norden

Well-Known Member
723
900
przecie jak ide ulicą to jestem na terenie publicznym, żresztą nie jest tu tematem co jest akapem i poza tym wali mnie czy wierzysz czy nie, jedyne co jest tutaj interesujące to to że ograniczasz wolność
Zacząłeś bajdurzyć o ludziach mających "mały akap". W jaki sposób ograniczam wolność?
aha ale ściągać kryminalistów innych odłamów judaizmu już państwo może? i jak państwo to uniemożliwi, bedzie sie na granicy pytać czy jest pan/pani kryminalistą islamskim? czy jest pan/pani członkiem islamskiej organizacji kryminalnej?
imigranici nie maja prawa pracy i nie mogą sie swobodnie poruszać i po prostu se kupić wynająć mieszkanie i tam zamieszkać trafiają wpierw do osrodkó gdzie dostają wpierw kieszonkowe a jak dostaną status uchodźcy mogą sie starać o socjal, ale pracować nadal nei mogą...
no to domagaj sie tego od państwa a nie zwiększanie państwa kosztem wolności
O tym jest ta dyskusja. Nie pozwolić państwu na ściąganie masowo kryminogennej dziczy za pieniądze podatnika.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Jakością i ilością komuszenia.
komuszenie to komuszenie...
Moje komuszenie jest minimalne i nie jest celem, a tymczasowym środkiem.
czerwoni po dorwaniu sie do władzy też mówili że okras przejściowy bo trza sie pozbyć wrogów rewolucji, jak sie skończyło wiadomo
Ich komuszenie jest permanentne, skala jego jest ogromna i jest ich celem samym w sobie.
jak długo ma trwać okres komuszenia? aż odjebiesz czerwonych? potem bedziesz odjebywał potomstwo, potem takich potem siakich...
Ja bez komuszenia mogę żyć, oni nie.
to nie komusz
Zacząłeś bajdurzyć o ludziach mających "mały akap". W jaki sposób ograniczam wolność?
piałem o ludziach co se robią swój mały akap, twoimi zamkniętymi granicami ograniczasz wolność, bo teroz se moge jechać autem a jak wprowadzi sie kontrole to musze se gdzieś kupić papiery do auta i jakiś paszport czy dowód...
a innym ludziom chcesz ograniczać wolność osiedlania sie gdzie chcą ino dlatego że modlą sie inaczej do jahwego...
Nie pozwolić państwu na ściąganie masowo kryminogennej dziczy za pieniądze podatnika.
najłatwiej jest przestać płacić te podatki, ale komuchy zwalczają problemy zawsze od dupy strony... bo są komuchami...

Norden

Well-Known Member
723
900
piałem o ludziach co se robią swój mały akap, twoimi zamkniętymi granicami ograniczasz wolność, bo teroz se moge jechać autem a jak wprowadzi sie kontrole to musze se gdzieś kupić papiery do auta i jakiś paszport czy dowód...
a innym ludziom chcesz ograniczać wolność osiedlania sie gdzie chcą ino dlatego że modlą sie inaczej do jahwego...
Nie ma żadnego małego akapu.
Chodzi o niedopuszczenie przez państwo ściągana masowo kryminogennej dziczy za pieniądze podatnika i spełnienie podpunktów, o których pisałem wcześniej.
najłatwiej jest przestać płacić te podatki, ale komuchy zwalczają problemy zawsze od dupy strony... bo są komuchami...
A może część minarchistów chce żeby niektóre usługi m.in. ochronę na terenie niczyim świadczyło państwo? Chcesz im zabronić?

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Nie ma żadnego małego akapu.
jest, ale komunista nie widzi bo to zbyt trudne do pojęcia dla niego...
Chodzi o niedopuszczenie przez państwo ściągana masowo kryminogennej dziczy za pieniądze podatnika i spełnienie podpunktów, o których pisałem wcześniej.
myślałem że chodzi o islamizacje europy... ty nagle z czym innym wyskakujesz...
ok zdefiniuj to masowe ściąganie kryminogennej dziczy za pieniądze podatnika, bo nie wiem o co chodzi...
A może część minarchistów chce żeby niektóre usługi m.in. ochronę na terenie niczyim świadczyło państwo? Chcesz im zabronić?
może se chcieć ale na swoim...

Norden

Well-Known Member
723
900
jest, ale komunista nie widzi bo to zbyt trudne do pojęcia dla niego...
Bzdura. To jeżeli "mały akap" istnieje niech ktoś wykona prostą weryfikację - wyjdzie z bronią palną na teren publiczny "niczyj". Wtedy będziemy mieli dowód. Tak to mały akap może istnieje, ale jako fantazja.
myślałem że chodzi o islamizacje europy... ty nagle z czym innym wyskakujesz...
ok zdefiniuj to masowe ściąganie kryminogennej dziczy za pieniądze podatnika, bo nie wiem o co chodzi...
O islamizacje Europy też - sterowanej przez rządy w celu łatwiejsze kontroli. Islamizacja nie byłaby możliwa gdyby były spełnione punkty, o których pisałem wczesniej
może se chcieć ale na swoim...
Bzdura. To co nie można wynająć agencji ochrony na terenie niczyim?

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Bzdura. To jeżeli "mały akap" istnieje niech ktoś wykona prostą weryfikację - wyjdzie z bronią palną na teren publiczny "niczyj". Wtedy będziemy mieli dowód. Tak to mały akap może istnieje, ale jako fantazja.
i kolejny raz pokazujesz że dla prawicowego komucha akap jest czymś tak abstrakcyjnym że nie jest w stanie se wyobrazić tego...
poczytał se tbwa i myśli że to jest akap, jak ktoś lubi lepić garcki to w akapie musi mieć do lepienia garckó jakieś substancje i koniecznie musi paradować z karabinem maszynowym po ulicy bo jak tego nei robi to nie jest akap...
kurwa ja pierdole...
O islamizacje Europy też - sterowanej przez rządy w celu łatwiejsze kontroli.
a rozumiem, tajny plan że nawet soros nie wie o co kaman...
Islamizacja nie byłaby możliwa gdyby były spełnione punkty, o których pisałem wczesniej
bzdura... islamizacja wielu krajów odbyła sie bez socjalu, bezbronności itd...
Bzdura. To co nie można wynająć agencji ochrony na terenie niczyim?
jak se zawłaszczysz ten teren niczyi to se możesz o nim decydować...
a o tym kto mieszka/przebywa na czyjejś działce nie masz prawa decydować...

Norden

Well-Known Member
723
900
i kolejny raz pokazujesz że dla prawicowego komucha akap jest czymś tak abstrakcyjnym że nie jest w stanie se wyobrazić tego...
poczytał se tbwa i myśli że to jest akap, jak ktoś lubi lepić garcki to w akapie musi mieć do lepienia garckó jakieś substancje i koniecznie musi paradować z karabinem maszynowym po ulicy bo jak tego nei robi to nie jest akap...
kurwa ja pierdole...
Czyli Twoim zdaniem jak każdy zamknie się w piwnicy będzie miał akap nie trzeba walczyć z państwem.
a rozumiem, tajny plan że nawet soros nie wie o co kaman...
To, że fundacje finansowane przez sorosa wspierają multikuluralizm i inwazję z krajów blisk. wsch. zostało już udowodnione.
bzdura... islamizacja wielu krajów odbyła sie bez socjalu, bezbronności itd...
Głównie w przypadkach przewagi liczebnej/zbrojnej. Tego trzeba zawczasu uniknąć.
jak se zawłaszczysz ten teren niczyi to se możesz o nim decydować...
a o tym kto mieszka/przebywa na czyjejś działce nie masz prawa decydować...
Ale można mieć ochronę na tym terenie, nikt nie zabroni.

Rzeczywiście jesteś szumem informacyjnym, a wiesz co się robi z szumami? Filtruje.

Ostatnia edycja:

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Czyli Twoim zdaniem jak każdy zamknie się w piwnicy będzie miał akap nie trzeba walczyć z państwem.
jeśli se bedzie żył w tej piwnicy na swoimch zasadach a nie narzuconych mu przez innych, to ma jak w akapie... bo czym sie różni akap od życia w przymusowym państwie? tym że w akapie na twoim ci nikt nie narzuca zasad a w państwie robi to państwo
To, że fundacje finansowane przez sorosa wspierają multikuluralizm i inwazję z krajów blisk. wsch. zostało już udowodnione.
tak tak wszystko bedzie dobrze wystarczy zwiększyć zamordyzm...
Głównie w przypadkach przewagi liczebnej/zbrojnej. Tego trzeba zawczasu uniknąć.
wybrzeża wschodniej afryki czy półwysep malajski to po prostu handel, i ludzie po prostu przechodzili sami na islam...
prewencyjnie chcesz uniknąć by ludzie se praktykowali co tam chcą...
typowy komuch...
nie różnisz sie od islamistycznych pojebów religijnych...
Ale mogę mieć ochronę na tym terenie, nikt mi nie zabroni.
no możesz mieć ochrone osobistą, ale nie możesz na nieswoim decydować kto tam może przebywać
Rzeczywiście jesteś szumem informacyjnym, a wiesz co się robi z szumami? Filtruje.
wole być szumem niż jebanym pospolitym komuchem

Norden

Well-Known Member
723
900
wybrzeża wschodniej afryki czy półwysep malajski to po prostu handel, i ludzie po prostu przechodzili sami na islam...
prewencyjnie chcesz uniknąć by ludzie se praktykowali co tam chcą...
typowy komuch...
nie różnisz sie od islamistycznych pojebów religijnych...
Znowu sobie dopisujesz stwierdzenia, które nie padły, a potem sam siebie komentujesz.
Chodzi o zdecydowaną interwencje w przypadku łamania NAP'u na terenach publicznych np. przez tworzące się na zachodzie milicje religijne wymuszające szariat na postronnych.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Znowu sobie dopisujesz stwierdzenia, które nie padły, a potem sam siebie komentujesz.
co dokładnie? że malaje stały sie islamskie bez socjalu i sorosa? czy ze pisałeś że nie można pozwolić na to by ludzie w większości praktykowali se inną wersje judaizmu niż obecnie?
Chodzi o zdecydowaną interwencje w przypadku łamania NAP'u na terenach publicznych np. przez tworzące się na zachodzie milicje religijne wymuszające szariat na postronnych.
interwencje w przypadku łamaniu napu to sie robi gdzie sie łamie nap kiedy sie łamie nap...
w polsce nikt nie tworzy żadnej milicji która narzuca szariat, a akcje kierowane przeciwko komuś bo ktos gdzieś tam coś robi to typowe zachowanie dla komucha

Norden

Well-Known Member
723
900
co dokładnie? że malaje stały sie islamskie bez socjalu i sorosa? czy ze pisałeś że nie można pozwolić na to by ludzie w większości praktykowali se inną wersje judaizmu niż obecnie?
"prewencyjnie chcesz uniknąć by ludzie se praktykowali co tam chcą..."
interwencje w przypadku łamaniu napu to sie robi gdzie sie łamie nap kiedy sie łamie nap...
w polsce nikt nie tworzy żadnej milicji która narzuca szariat, a akcje kierowane przeciwko komuś bo ktos gdzieś tam coś robi to typowe zachowanie dla komucha
Jeżeli ktoś deklaruje "wojne z niewiernymi" i realizuję postulaty szariatu (wobec niewiernych) to NAP już go nie obowiązuje.
W Polsce nie ma jeszcze milicji szariatowych bo nie ma takiego spierdolenia umysłowego jak na zachodzie. Póki co wszystko idzie w dobrą stronę (przynajmniej w tej kwestii).

Do góry Bottom