ernestbugaj
kresiarz umysłów
- 851
- 3 044
Może Duda by ułaskawił.Niemożliwe aby zrobić to sensownie - aby dokonać zemsty i cieszyć się nią w domowym zaciszu a nie za kratkami potem.
Może Duda by ułaskawił.Niemożliwe aby zrobić to sensownie - aby dokonać zemsty i cieszyć się nią w domowym zaciszu a nie za kratkami potem.
Wysyłasz córkę i rodzinę do jakiegoś cywilizowanego kraju np. Rosji, bierzesz jakiś stalowy pręt, jeb w łeb, zaciągasz do jakiegoś garażu, piwnicy czy chuj wie czego, bierzesz nożyk i czekasz az się skurwysyn wybudzi i obdzierasz go ze skóry. Do poranka wypierdalasz z kraju, w biorąc pod uwagę jak działa policja w Skandychujni, choćby na podstawie akcji na Utoyi, to zanim ruszą tyłek to już będziesz kurwa w Paragwaju. Jak chcesz zmaksymalizować szanse na ucieczkę nie wystawiasz zwłok na widok publiczny.Hitch A tak konkretnie. Zemścisz się sam na gorąco - idziesz siedzieć, córka może być dumna z ojca ale bez ojca i środków do życia a w dodatku może jej grozić ponownie coś złego ze strony ziomków tych których sprawiedliwie ukarałeś. Kto ją wówczas ponownie pomści?
A jak to zrobisz? Najlepsza jest broń z tłumikiem. Jak ją zdobędziesz bez zostawienia żadnych śladów, które prowadzą do ciebie? Bo jak to zrobisz będziesz pierwszy na celowniku policji. A może poczekasz kilka ładnych lat z zemstą aby zminimalizować podejrzenia w stosunku do twojej osoby? Trudna sprawa. Żyć kilka lat planując zemstę. To tylko w filmach ładnie wychodzi.
No i najemnicy. Myślisz, ze tak łatwo ( równie łatwo jak zdobyć broń z tłumikiem ) jest znaleźć odpowiednie osoby i to najlepiej tak abyś sam pozostał dla nich anonimowy w razie ich wpadki. Nikodem Dyzma zapłacił całe 100 złociszy aby uciszyć Boczka ale to tylko serial.
Ja kiedyś próbowałem teoretycznie zasięgnąć wieści o jednym (broń) i o drugim(wynajęcie) od osoby, która spędziła parę lat w pierdlu i wierz mi dla przeciętnego człeka, który nie jest filmowym ojcem chrzestnym jest to praktycznie niemożliwe. Niemożliwe aby zrobić to sensownie - aby dokonać zemsty i cieszyć się nią w domowym zaciszu a nie za kratkami potem.
Ale krzywda byłaby pomszczona. A tak córka jest podwójnie zhańbiona, bo jej ojciec to pizda, która leci się wypłakać dyrektorce, kiedy coś zagraża jego rodzinie.
Zemścisz się sam na gorąco - idziesz siedzieć, córka może być dumna z ojca ale bez ojca i środków do życia a w dodatku może jej grozić ponownie coś złego ze strony ziomków tych których sprawiedliwie ukarałeś. Kto ją wówczas ponownie pomści?
A jak to zrobisz?
A zabójstwo i ucieczka za granicę? To nie jest takie proste.
niektóre są zaplombowane te co jadą na karnecie, wiele firm ma własne firmowe plomby, reszta jedzie otwarta, można se kłódke założyć, ja tak robiłem, ale innym sie nawet nie chce linki założyć...Są jakieś przepisy zabraniające założyć tam z tyłu np. łaćuchy, kłódki itp?
Dokładnie. Potną plandekę, rozwalą kłódkę . Znajomy wozi ze sobą kawał grubej rury, ale można by kupić coś takiego:Tak, z tego co kierowcy pisali - jak się zamknie tira, to jest on demolowany. Dlatego wolą zostawiać otwarte, muslimy wejdą tak czy siak a chociaż nie zrobią tyle szkód.
Co wy tu wypisujecie? Jakieś vendetty, skryte asasynacje, przeprowadzane z zimną krwią odwety i całe akcje ucieczki z nimi związane. Jest o kilka dekad prania mózgu za późno na takie akcje. Jeśli ojciec skrzywdzonego dziecka odjebie "na gorąco" agresora (a nie wyobrażam sobie zaplanowanej akcji, przeprowadzonej przez europejskiego janusza), to dostąpi ostracyzmu nawet ze strony własnej rodziny. Jego żona będzie mówiła w telewizji nie wiem, jak on mógł to zrobić, taki spokojny człowiek, dlaczego nie poczekał na sądową sprawiedliwość. To by jeszcze przeszło sześć dekad temu może. Jak jeden drugiego pociął kozikiem, bo tamten mu babę ruszał - to wieś kryła mściciela, bo wszyscy wiedzieli, że baby się nie rusza.Wysyłasz córkę i rodzinę do jakiegoś cywilizowanego kraju np. Rosji, bierzesz jakiś stalowy pręt, jeb w łeb, zaciągasz do jakiegoś garażu, piwnicy czy chuj wie czego, bierzesz nożyk i czekasz az się skurwysyn wybudzi i obdzierasz go ze skóry. Do poranka wypierdalasz z kraju, w biorąc pod uwagę jak działa policja w Skandychujni, choćby na podstawie akcji na Utoyi, to zanim ruszą tyłek to już będziesz kurwa w Paragwaju. Jak chcesz zmaksymalizować szanse na ucieczkę nie wystawiasz zwłok na widok publiczny.
Islamizację Europy poprzedziła pizdyzacja i musiałaby nastąpić zmasowana akcja odwrotnego prania mózgu, takiego jak robi ISIS swoim dzieciakom (każąc im strzelać do ludzi), żeby to powstrzymać. Supergrupa "hurr-durr jesteśmy-hakerami-rozjebiemy-wszystkich" Anonymous walczy z ISIS wklejając im głowy kaczek na Photoshopie. Ta wojna jest przegrana.Więc jeśli chcecie komercyjnego mszczenia krzywd, wpierw musicie rozpowszechnić anonimowe technologie.
no i co potem? w porcie oddać? w anglii nie wolno mieć nawet noża...A jakby kupić pistolet hukowy?
Ty tak serio?Co wy tu wypisujecie? Jakieś vendetty, skryte asasynacje, przeprowadzane z zimną krwią odwety i całe akcje ucieczki z nimi związane. Jest o kilka dekad prania mózgu za późno na takie akcje. Jeśli ojciec skrzywdzonego dziecka odjebie "na gorąco" agresora (a nie wyobrażam sobie zaplanowanej akcji, przeprowadzonej przez europejskiego janusza), to dostąpi ostracyzmu nawet ze strony własnej rodziny. Jego żona będzie mówiła w telewizji nie wiem, jak on mógł to zrobić, taki spokojny człowiek, dlaczego nie poczekał na sądową sprawiedliwość.
Co wy tu wypisujecie? Jakieś vendetty, skryte asasynacje, przeprowadzane z zimną krwią odwety i całe akcje ucieczki z nimi związane. Jest o kilka dekad prania mózgu za późno na takie akcje. Jeśli ojciec skrzywdzonego dziecka odjebie "na gorąco" agresora (a nie wyobrażam sobie zaplanowanej akcji, przeprowadzonej przez europejskiego janusza), to dostąpi ostracyzmu nawet ze strony własnej rodziny. Jego żona będzie mówiła w telewizji nie wiem, jak on mógł to zrobić, taki spokojny człowiek, dlaczego nie poczekał na sądową sprawiedliwość. To by jeszcze przeszło sześć dekad temu może. Jak jeden drugiego pociął kozikiem, bo tamten mu babę ruszał - to wieś kryła mściciela, bo wszyscy wiedzieli, że baby się nie rusza.