Islamizacja Europy

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
kiedyś europe zalała chrześcijańska wersja żydowskiej zarazy, teroz bedzie to islamska wesja tej samej zarazy... nic nowego...

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don`t be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There`s a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind, Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown,
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you`ll never walk alone...You`ll never walk alone.
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you`ll never walk alone,
You`ll never walk alone.

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193
12019791_560583344106512_4051081197752862841_n.jpg

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
Ostatnia edycja:

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154

http://www.polishexpress.co.uk/nast...edzie-muzulmanin-domaga-sie-odwolania-swieta/

“Rozumiemy, że Oktoberfest jest tradycyjnym niemieckim świętem, ale my, muzułmanie, nie możemy tolerować tego antyislamskiego wydarzenia, ponieważ obraża ono wszystkich muzułmanów. Dlatego domagamy się odwołania nadchodzącego święta Oktoberfest” – można przeczytać w petycji.

W kwestii formalnej, to filmik i artykuł dotyczą dwóch rożnych spraw, to tak dla tych co nie wnikają.:)

S

sonetrx

Guest
Respekt muzułmanów do innych ludzi i ich asymilacja w europejskich społeczeństwach to mit, bo Koran zakłada, że tylko ich prawo religijne ma być przestrzegane, a prawo niewiernych ignorowane.Ci ludzie, kiedy już urosną w siłę ( a pokazują to przykłady innych państw ) upomną sie o Twoją głowę bo jesteś niewierny.Widziałes ostatnio odezwę jednego z immamów - wybrany cyt."nie wahajcie się .."zgadnij czego sie mają nie wahać ?Gdzieś kiedyś czytałam wytyczne przywódcy muzułańskiego dotyczące podboju Europy macicami muzułmanek, to bedzie ich broń.I to się dzieje.A to dopiero poczatek wojny kultur, na razie na przekazy telewizyjne.
Zobaczcie reportaż o dzieciach w Syrii - małe smrole - mówią "najbardziej lubię pracować z tatą w garażu i budować bomby", drugi smarkacz stwierdza "że zrobi wszystko by ich rewolucja objęła cały świat" i pokazywane są z bronią w ręku. Jak to jest, że takie małe dzieciaki nie boją się wojny a młode byczki uciekają do Europy..... Oni są wysyłani by zabijać i pewnie sprawdzi się to zdanie, że ich rewolucja obejmie cały świat.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
ja pierdole ale jesteś naiwnym muminko lemingiem... propagandowe filmiki pokazują rózne śmiszne rzeczy i różne wypowiedzi a ja jak byłem mały też lubiałem bomby robić i nadal lubie...
a to ze jest wojna a ucieka w chuj młodych w wieku poborowym to jest normalne, bo kurwa nie chca być pobrani i brać udział w jakiejś kretyńskiej wojnie
kogo obchodzi co głosi koran... fanatykó wszędzie jest sporo, ja znam w chuj muzułmanó na zachodzie i nic mi nie narzucają nie namawiają do islamu nie marudzą jak jem szynke nie próbują mi odjebac łba kurwa większość ma wyjebane na koran i islam, sami jedzą chleją w ramadan ruchają słuchają metalu, normalni ludzie kurwa...

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
fanatykó wszędzie jest sporo, ja znam w chuj muzułmanó na zachodzie i nic mi nie narzucają nie namawiają do islamu nie marudzą jak jem szynke nie próbują mi odjebac łba kurwa większość ma wyjebane na koran i islam, sami jedzą chleją w ramadan ruchają słuchają metalu, normalni ludzie kurwa...
Ale wystarczy słowo imama i nawet najlepszy muzułmański kumpel Ci odrąbie łeb, bo mu imam kazał. Coś jak w średniowiecznej Europie, kiedy słowo duchownego wystarczyło i wieś zabijała jakiegoś downa lub rozpustnicę, która miała za krótką spódnicę.

Też znałem spoko ludzi, którzy w dodatku się nie opierdalali w pracy i nie siedzieli na zasiłkach. Ale bardziej ufam muslimorealistą niż samym muslimom, nigdy nie znasz dnia ani godziny ataku z ich strony.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
ja znam w chuj muzułmanó na zachodzie i nic mi nie narzucają nie namawiają do islamu nie marudzą jak jem szynke nie próbują mi odjebac łba kurwa większość ma wyjebane na koran i islam, sami jedzą chleją w ramadan ruchają słuchają metalu, normalni ludzie kurwa...

To znaczy że nie są muzułmanami. No i przez internet nie da się narzucić szariatu.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
To znaczy że nie są muzułmanami. No i przez internet nie da się narzucić szariatu.
Są muzułmanami, jeżeli tak deklarują. Analogicznie z chrześcijanami, którzy nie chodzą do kościoła lub nie przystępują regularnie do sakramentu spowiedzi. Najważniejsza jest deklaracja. Przypominam, że w świetle nauk chrześcijanin ma obowiązek robić wyżej wymienione rzeczy. Jednak uznajemy go za chrześcijanina, bo wystarczy sama deklaracja wiary.

Najprawdopodobniej GAZDA zna muzułmanów z pracy. Przypominam, że muzułmanów można spotkać z Jamajki albo innych rejonów, które zwykły Kowalski nie kojarzy z tą religią.

Do góry Bottom