WnusioPinoczeta
Dawniej "Arturek"
- 665
- 1 499
Wiecie co, ja tam myśle że tzw. Europa jest nie do uratowania przed rządami muslimów.
A co to jakaś nowość dla etatystów, włażenie do domów?BTW nie wiem czy wiecie, ale Orban chce przepchnąć jakąś uchwałę, dzięki której węgierska policja będzie mogła wejść bez nakazu do domu KAżDEMU, o ile istnieje podejrzenie że przetrzymuje uchodźców/imigrantów. To takie info dla prawaków co się spuszczają nad poczynaniami tego komucha.
A co to jakaś nowość dla etatystów, włażenie do domów?
Przecież jak nie zapłacisz ZUSu to ci mogą zająć go.
Albo jak fikasz to może ci wejść kontrola skarbowa do firmy - wiele się nie zmieniło.
Tylko o ile szukanie psów z ISIS to cel zrozumiały (w realiach etatyzmu głębokiego jaki panuje w Europie) - tak kryminalizacja zarabiania pieniędzy woła o pomstę do nieba.
To chyba tobie wchodzą etatyści do domu.. Mi jak na razie jeszcze żaden nie wlazł.
Całkiem ładne te Kurdyjki. Czytałem trochę ostatnio o sytuacji humanitarnej w Syrii i szacunki podają, że jak dotąd ok. 4 miliony ludzi uciekły z kraju do Turcji, Jordanii i Libanu a dalsze 7 milionów przemieściło się w obrębie samego kraju. Jednym słowem, "na walizkach" jest obecnie prawie połowa populacji Syrii (liczba ludności za rok 2012 to bodajże 23 miliony). A mamy jeszcze przecież wojny w Iraku, Jemenie, Libii, cały Sahel jest niespokojny, a nawet Albańczycy z Kosowa i Albanii korzystają z zamieszania i podszywają pod uchodźców. Teraz jak w świat pójdzie fama że Niemiaszki przyjęły setki tysięcy tych przybłędów u siebie, w drogę wyruszą miliony. Trzeba będzie budować mury na granicach UE takie jak na granicach Izraela.
Ciagle może.
Ech, co za marnotrawstwo. Mógł z niej zrobić niewolnicę.