kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 728
To niech odpowie za stosowanie zasady odpowiedzialności zbiorowej w stosunku do Palestyńczyków.Ale czy gang Sterna był ogranizacją niepaństwową? Więc Izrael nie powinnien za nią odpowiadać.
A poważnie. Izrael jako państwo jest gównem jak każde inne. Z tym że to gówno urągliwie śmierdzi, od czasu jak się pojawiło. ONZ jest globalną organizacją przestępczą i jej rezolucje nie są dla mnie argumentem w dyskusji. Dla mnie liczą inne rzeczy.
Moje argumenty przeciw Izraelowi - czyli dlaczego państwo Izrael jest moim wrogiem:
- Izrael udzielił azylu komunistycznemu mordercy Morelowi, który powinien wisieć na latarni jak najemnik Blackwater w Faludży.
- Izrael narusza na arenie międzynarodowej zasadę terytorialnej odpowiedzialności, domagając się ekstradycji zbrodniarzy wojennych i uważa się za reprezentanta wszystkich żydów.
- Izrael współpracuje moim okupantem, czyli z wypierdkami "Okrągłego Stołu".
- Izrael szczuje swych obywateli na obywateli Polski. Widać to podczas wycieczek Żydów tropikalnych do Polski. Są cały czas izolowani od tubylców i na nich szczuci.
- Przez Izrael zostały utajnione (zrobił to przedstawiciel żydokomuny - Mazowiecki) dokumenty z obozów koncentracyjnych. Nazwiska kapusiów i ich kariery w aparacie komunistycznego terroru nadal są tajne.
- Przez Izrael obowiązuje przymusowa religia holokaustyczna, karząca każdego co kwestionuje świętą liczbę 6*10⁶ i każdego historyka, który ośmiela się poruszyć ten temat. Jedną z ofiar jest dr. Ratajczak.
- Między innymi przez Izrael Polska musi uczestniczyć w wojnach w Azji bliższej (Irak, Afganistan a jutro Iran), co z czasem odbije się na obywatelach okupowanych przez państwo polskie. Ja wolę, by nasi mogli jeździć tam na handel czy turystycznie i czuć się tam bezpiecznie.
Jeśli np. państwo Izrael pomogłoby nam (zachowanie neutralności i nie wkładanie ryja to też pomoc) obalić komuszego okupanta, wyrżnąć czerwoną swołocz i wyrwać się ze szponów UE, to będę pro-izraelski.