Sputnik
Szalony naukowiec
- 482
- 2 171
Bez przesady, gdyby powiedział, że każdy polak powinien mieć dostęp do broni aby nas taka sytuacja nie zastała i aby było się czym bronić to powiedział byś, że stoi za nim lobby zbrojeniowe?(pozdrawiam dezamet)
Henry Kissinger, jeden z najlepiej poinformowanych Żydów, jakiś czas temu dawał im 10 lat istnienia.Te tereny juz ostatecznie pozostana zydowskie...
Na krótkim dystansie nie użyją broni jądrowej, bo pozabijaliby swoich....ze wzgledu na strategiczna bron jadrowa.
albo beda ich albo beda radioaktywna pustynia nienadajaca sie do zamieszkania.
Cackają się nie dla tego, że mają ochotę się cackać, a cackają się dla tego, że są pod międzynarodową presją. Państwo Izrael od lat ma najgorszą opinię na świecie.Porownania strefy gazy do getta sa bezsensowne, Zydzi strasznie sie cackaja z cywilami.
Moze tak mowiac w okreslonym celu, na przyklad probujac pozyskac wsparcie albo w innym celu politycznym. Od kiedy slowa politykow maja jakiekolwiek znaczenie, dla nich prawda nie jest niczym istotnym.Henry Kissinger, jeden z najlepiej poinformowanych Żydów, jakiś czas temu dawał im 10 lat istnienia.
Dokladnie tak by zrobili poczytaj o MasadzieNa krótkim dystansie nie użyją broni jądrowej, bo pozabijaliby swoich.
Nie jest istotny motyw ale fakt, jak na ich mozliwosci to ofiar jest naprawde niewiele.Cackają się nie dla tego, że mają ochotę się cackać, a cackają się dla tego, że są pod międzynarodową presją. Państwo Izrael od lat ma najgorszą opinię na świecie.
Ci mają takie poglądy jakie im się opłaca mieć.Ma zla opinie bo wszyscy etatystyczni lewacy...
A co w tym dziwnego? Izrael jest notorycznym agresorem, nie szanuje własności prywatnej Palestyńczyków, notorycznie wywołuje wojny w okolicy i jego jestestwo kosztuje Europejczyków....oraz ideologiczna prawica w Europie sa propalestynscy.
Wśród obecnych elit politycznych tak. Ostatnio notowania Izraela i Żydów idą powoli na dół, wbrew terrorowi politycznej poprawności. Moim zdaniem skończy się to tak, że będzie jak w latach 40-tych i 50-tych. Żyd będzie chciał wynająć pokój w hotelu/motelu i usłyszy: "Tu jest dobry hotel, gościmy jedynie przyzwoitych gości".Izrael nie ma wcale zlej opinii w USA...
Chiny z Izraelem mają jedynie interesy. Ale dobrze wiedzą, komu zawdzięczają wysokie ceny ropy....czy w Chinach.
Jak słusznie zauważył kiedyś Stanisław Michalkiewicz: wystarczy spojrzeć na mapę, żeby przekonać się, że wszystkie państwa otaczające Izrael są w stanie rozpadu, wojny domowej bądź ich armie nie są już w stanie w żaden sposób zagrozić Izraelowi (Syria, Irak, Egipt, Libia, Iran). Na placu boju pozostają jednak: Turcja i Arabia Saudyjska, która cały czas dąży do pozyskania broni atomowej. Kilka miesięcy temu w Turcji wybuchła afera podsłuchowa - Erdogan od razu powiedział, że to dzieło Izraela, ostatnio Erdogan przyrównał, w związku z ofensywą na Gazę, Izrael do III Rzeszy.
Ciężko będzie mu rosnąć w siłę przy sankcjach. Ja tylko przypomnę, że gdy padła propozycja obejścia dolara i zakupu przez Turcję irańskiej ropy za złoto, to w Turcji wybuchła afera podsłuchowa. Przypadek? Iran jest dość mocno izolowany.Wszystko się zgadza, oprócz Iranu, który rośnie w siłę.
przecie nie wszystkie atomówki to car bomby... istnieje przecie amunicja artyleryjska z niewielkim ładynkiem jądrowym...Na krótkim dystansie nie użyją broni jądrowej, bo pozabijaliby swoich.
Ja jakiś czas temu gadałem z pewnym pastorem. Opowiadał mi o wycieczce do Izraela. Opowiadał jak odwiedził Grób, po czym nabijał się z Etiopczyków których tam widział, że ci z namaszczeniem dotykają Grobu, klękają i w tym ciasnym miejscu potrafią nawet zwinąć się w kłębek i wypiąć dupę. Wtedy ja spytałem - "Skoro tam nic nie ma, to po jaką cholerę Pan tam jechał do Izraela?" Odpowiedź była w stylu - bla, bla, bla, bo tego, bo tam...Syjoniści wykorzystują także chrześcijaństwo do promowania swojej wizji świata.
Kiedyś gdy powstawał Izrael, jeździli tam masowo robić badania archeologiczne.Zdecydowana większość amerykańskich pastorów, to jednocześnie głosiciele paskudnego neokonserwatyzmu.
Tak, co do eksterminacji bydła z ISIL ja nie mam żadnej wątpliwości. Jednak skąd oni dostali broń na zaczyn? Kto wspierał anty-Assadowych rebeliantów, którzy potem przepoczwarzyli się w ISIL-owych bandziorów? Głównie USA, Arabia Saudyjska i Izrael, na którego terenie zgromadzono broń dla tych bandytów i którego służby pomagały w tej operetce. Bo niewątpliwie Izrael na tym korzysta.Oczywiście porypy z ISIL zasługują jedynie na jak najszybszą eksterminację. Niedawno wymyślili sobie, że wszystkie kobiety na terenie który opanowali, mają zostać obrzezane - http://english.alarabiya.net/en/New...-order-female-genital-mutilation-in-Iraq.html
Mechanizm agresji religijnej zawsze działa tak samo. Atakuje się jakąś grupę ludzi, obszar, państwo, czy cokolwiek. Atakujący ma ogromną przewagę. Obrońcy muszą się do czegoś odwołać. Jak trafi na wyznawców proroka, to powoduje to solidarność w świecie muzułmańskim. Uaktywnia się najgorsze bydło, by mieć pretekst do gwałtów, mordów i kradzieży. Wrzód z ropą pryska.Jaki jest problem z islamem? Taki sam jak z każdą inną religią roszczącą sobie powszechność. Jest nią narzucenie opresji obyczajowej każdemu.
Trzeba niszczyć przyczyny.Życzmy sobie by margines muzułmanów też stał się nieliczny.