GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 166
jakby była dostepna... ale nimo, no ok rozrusznik i zapłon oczywiście bo bez zapłonu sie nie da... no chyba że dizlem
jedyną elektryke w aucie co chciałem mieć to radio i światło hehe
Google nad takim pracuje: http://en.wikipedia.org/wiki/Google_driverless_carNajlepszy dla mnie byłby taki samochodzik, którym można jeździć bez pomocy kierowcy ale chyba takich jeszcze nie ma?
taki samochód dla ciebie już istnieje, nazywa sie taksówka hehe ewentualnie autobusJa to jednak muszę mieć taki samochód co prawie sam jeździ i wie też dokąd ma jechać.
taki samochód dla ciebie już istnieje, nazywa sie taksówka hehe ewentualnie autobus
Super! To coś dla mnie będzie
Zgodnie z przepisami kierowca nie może odmówić policjantowi przeszukania samochodu. Mundurowy musi jednak uzasadnić tę czynność podejrzeniem. Czy zatem nie da się zniechęcić funkcjonariusza do przetrząśnięcia naszego pojazdu? Jest na to sposób. Każda czynność policjanta powinna zostać udokumentowana w notatniku służbowym, a na żądanie kontrolowanego musi on sporządzić protokół. Czasami zdarza się, że mundurowi odstępują od zamiaru przeszukania, jeśli jego powód w rzeczywistości jest błahy, a kierowca wyraźnie zażyczy sobie spisania z niego protokołu. Powinny znaleźć się w nim informacje dotyczące miejsca i czasu, dane uczestników, przyczyna i przebieg kontroli, spis znalezionych przedmiotów oraz podjęte wobec nich czynności. Osoby uczestniczące w przeszukaniu mają prawo zgłosić zarzuty co do treści protokołu. Ewentualne zarzuty należy sformułować przed jego podpisaniem.
Dodatkowo w razie nieprawidłowości zaobserwowanych w czasie kontroli przysługuje nam prawo do złożenia zażalenia w miejscowej prokuraturze. Na co można zgłaszać zażalenie? Podstawowym wymogiem dotyczącym kontroli samochodu jest to, by odbywała się ona w obecności kierowcy lub właściciela auta. Policjant nie może otwierać bagażnika twojego samochodu, gdy nie ma cię w pobliżu. Jeśli tak się stało, jest to powód do złożenia zażalenia.
Mój kolega ma sentyment do starych aut i kupił na aukcji takie autko, Syrenka.
Motocykle to technika. a nie siła. Nawet 45kg dziewczyna może obrócić 250kg motocykl na stopce, lub jak upadł to go postawić!Dla kobiet a szczegolnie dla anorektyczek he he he proponuje
Ducati Monster 696
Wazy tylko 160 kg nie wymaga siły od motocyklisty
Ps. Ducati to piekne maszyny, ale cena jest porażająca.