kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 727
@Up film za bardzo inscenizowany, podczas filmu zmieniał opony... Ale wyczyn spoko.
Im szybciej tym łatwiej zachować równowagę, motocykl się sam stabilizuje, jedynie drgania są większe.Jak oni utrzymują równowagę przy takich prędkościach ,mnie to chyba nogi wiatr by porwał[...]
Wszystko jedno, byle poza ten temat - o co uprzejmie proszę...albo całą mnie, wprost do nieba, albo piekła, sama nie wiem gdzie lepiej byłoby.
O, jest kolejna opinia o mnie, jak miło, dziękuję!Ty to wariatka jesteś.
Jestem kierowcą samochodu, i motocykla. Motocyklem nie jeżdżę codziennie, z tej prostej przyczyny ,że jeszcze nie kupiłam.Jestem niezdecydowana, i często nie wiem co chcę. Na pewno nie będzie to motocykl wątpliwej jakościowo produkcji. Moim zdaniem słabo prowadzę auto ,ale motocykl prowadzę bardzo dobrze. Jest to zasługą mojego braciszka, który jest najlepszym kierowcą motocyklowym świata! Niestety dzielą nas tysiące kilometrów. Ale mam zaplanowany w tym m-cu wyjazd do Niego, są tam miejsca gdzie jeździmy sobie. Byłam też na dwóch rajdach Nie tylko szybkość fascynuje mnie, no i nie mam problemu z rozwijaniem prędkości do 200km/h, wyższych bałam się, ale jako pasażer max. coś około 270 km/h.A w ogóle ktoś Ciebie kiedy przewiózł szybszą maszynką, tak przynajmniej ze 140km/h?
Trzeba było iść w zaparte.A ja mogłem sobie je dzisiaj obejrzeć.
Od dziś jestem uboższy o 200 pln i bogatszy o 5 punktów.
Masz namiary tej kurwy?Jakieś jebane babsko nagrało mnie kamerką
Nie.To jebany naród kapusi, donosicieli i kurw.
Dobra rada... niech jeszcze koszty procesu opłaciTrzeba było iść w zaparte.
Ja bym powiedział, że - tylko tak sobie trzymałem telefon - i siusiak. Następnie bym odmówił przyjęcia mandatu i składania jakichkolwiek wyjaśnień. Niech kurwy robią sprawę sądową.
Masz namiary tej kurwy?
Nie.
To jebany naród który nie potrafi oczyścić się z donosicieli, kurew i innych chwastów.
A je będę trochę gwałcił... znaczy bronił takich ludzi. To nie ich wina, że drogi są przymusowo państwowe. Na wolnym rynku jeździli by po drogach gdzie byłby zakaz rozmowy przez telefon podczas jazdy... a tak z jednej strony nie mają wyboru, a z drugiej chcą realizować potrzebę. Rozumiem, że jakby ktoś w Ciebie jebnął swoim samochodem to byś sprawy policji nie zgłosił... bo w akapie będą drogi gdzie rozbijanie się o innych będzie dozwolone, a na innych będzie zakazane. Więc nie wina "kapusiów", a monopolu.Ja pierdolę. W zeszłym tygodniu dostałem wezwanie na komendę w charakterze świadka z paragrafu jakiegoś tam. Zawsze wzywają w charakterze świadka, więc wiedziałem, że do czegoś się przyczepią. Pierwsza myśl to było jakieś wykroczenie drogowe, zdjęcie z radaru albo coś w tym stylu. Ale potem pomyślałem, że zdjęcie by po prostu przysłali, a nie ściągali na komisariat i zajmowali czas policjantowi, który w tym czasie mógłby się opierdalać. Otóż co się okazało. Jakieś jebane babsko nagrało mnie kamerką jak rozmawia przez komórkę stojąc na światłach. Nagranie wysłała do swojego lokalnego komisariatu, a oni odesłali nagranie dalej. A ja mogłem sobie je dzisiaj obejrzeć.
Od dziś jestem uboższy o 200 pln i bogatszy o 5 punktów.
Ale nie to mnie najbardziej dobiło. Pan policjant przyniósł na spotkanie wielki segregator. Okazało się, że to stosik podobnych donosów, które czekają na wyjaśnienie. Ludzie przysyłają nagrania podobnych zbrodni średnio kilkanaście razy miesięcznie. A to tylko jeden komisariat.
Ręce opadają. To jebany naród kapusi, donosicieli i kurw. Państwo jebie ich na każdym kroku, a oni jeszcze mu pomagają. Po raz kolejny utwierdziłem się w przekonaniu, że Polacy to pojeby, którymi trzeba gardzić.
Ja miałem sprawy Karno skarbowe w Stanie Wojennym i miałem za komuny do czynienia z kolegiami d/s wykroczeń. Wiem coś o tym. Iście w zaparte się czasami opłaca. Jak wzywają na komisariat, to są w gorszej pozycji niż jak zatrzymają na drodze.Dobra rada... niech jeszcze koszty procesu opłaci
Bzdurnym myśleniem jest, że model własności w którym niczyje/państwowe zostanie zawłaszczone się sprawdzi. Będą drogi niczyje i będą drogi prywatne.A je będę trochę gwałcił... znaczy bronił takich ludzi. To nie ich wina, że drogi są przymusowo państwowe. Na wolnym rynku jeździli by po drogach gdzie byłby zakaz rozmowy przez telefon podczas jazdy...
Gadanie przez fona to przestępstwo/wykroczenie bez ofiar, a jak się zrobi bum, to są straty czyli są ofiary.Rozumiem, że jakby ktoś w Ciebie jebnął swoim samochodem to byś sprawy policji nie zgłosił...
Ale nie to mnie najbardziej dobiło. Pan policjant przyniósł na spotkanie wielki segregator. Okazało się, że to stosik podobnych donosów, które czekają na wyjaśnienie. Ludzie przysyłają nagrania podobnych zbrodni średnio kilkanaście razy miesięcznie. A to tylko jeden komisariat.
Ręce opadają. To jebany naród kapusi, donosicieli i kurw. Państwo jebie ich na każdym kroku, a oni jeszcze mu pomagają. Po raz kolejny utwierdziłem się w przekonaniu, że Polacy to pojeby, którymi trzeba gardzić.
Pan policjant nie mógł mi udzielić takiej informacji, ale to w sumie logiczne na swój sposób. Gdyby nazwisko donosiciela było jawne, to nie byłoby tylu zgłoszeń. A tak, anonimowo, to każdy jest kozak i może zaszaleć.Masz namiary tej kurwy?