Hulaj dusza – piekła nie ma, czyli na drodze i bezdrożu.....

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Zawsze mnie zastanawiało, skąd się takie spierdoliny ludzkie biorą. Jedzie toto jak ciula lub głupie ciele, a jak się toto wyprzedzi, to nagle naciska na gaz, nagle się okazuje, że umie nawet zapierdalać, a na koniec ma pretensje, że się go wyprzedziło. By rozwiązać ten problem, niezbędna jest wiertarka i wiercenie kolana.

Ja z takimi wielokrotnie miałem do czynienia, jeszcze za komuny jak jeździłem maluchem. Jeden nawet się rzucił na mnie i wyrwał mi lusterko. Potem woziłem ze sobą ruską saperkę, jednego ja skatowałem, a jednemu nadciąłem słupek. Jak zmieniłem malucha na szybszy sprzęt, to jakoś ich często nie widziałem. Dwa razy takie hujki próbowały mnie dojść i było ich więcej więc uciekałem, ale jak wjechałem w zakręty, to mistrzowie prostej się gubili.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
jak mnie to wkurwia jak ktoś przyspiesza kiedy sie go wyprzedza, często widze to zjawisko na polskich drogach...
to pewnie ta zawiść że nie bedziesz chuju lepszy/szybszy ode mnie...

jednego takiego zepchnąłem z autostrady jak mnie wkurwił... a innego goniłem tirem, przepierdolił na czerwonym, o mało co sie na skrzyżowaniu nie rozjebał hehe
a jednemu rozwaliłem tylne swiatło w jego pedalskiej beemce emjedynce...

OP
OP
workingclass

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
Mnie tez takie chujki denerwują, a ten z filmiku to powinien w tryby od razu zaliczyć za utrudnianie.

Kelsi

Well-Known Member
1 040
19 972
Lightning LS-218, najszybszy seryjny motocykl świata:)
2014%2F11%2FLightning-LS-218.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
OP
OP
workingclass

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,P...rce=o2_SG&utm_medium=Automoto&utm_campaign=o2
Po trzech tygodniach od wprowadzenia zmian policja odtrąbiła sukces. Podczas czerwcowego długiego weekendu było bezpieczniej niż wcześniej. Mimo pięknej pogody, która zachęciła rzesze Polaków do opuszczenia domów, doszło do 444 wypadków, w których zginęło 46 osób, a 533 zostały ranne. Czy to rzeczywiście dobry wynik? Wszystko zależy od porównania. Jeśli dane z tego roku zestawimy z tymi z 2014 - 465 wypadków, 46 zabitych i 577 rannych - okaże się, że spektakularnej poprawy nie ma. Jeśli jednak sięgniemy do roku 2011 - 525 wypadków, 71 zabitych i 650 rannych - nabierzemy przekonania, że jest o wiele lepiej. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że od 2011 roku oddano do użytku wiele kilometrów autostrad, a park samochodów użytkowanych przez naszych zmotoryzowanych stał się nowszy, a co za tym idzie bezpieczniejszy.

http://moto.wp.pl/kat,89554,title,M...medium=Automoto&utm_campaign=o2&ticaid=115053
Prawnik HFPC Piotr Kładoczny w rozmowie z PAP wyjaśnił, że zastrzeżenia budzą przede wszystkim przepisy dotyczące zatrzymywania prawa jazdy. Jak powiedział, przepisy mogą być niezgodne z konstytucją, ponieważ dopuszczają podwójne karanie za to samo przewinienie zarówno w trybie administracyjnym, jak i karnym. Z tą opinią nie zgadza się MSW:

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Ważne, aby w życiu robić to, co się lubi.

Nowy film na profilu "Froga". Kierowca pędzi autostradą A2
Wczoraj, 12 czerwca (21:05)
Aktualizacja: Wczoraj, 12 czerwca (21:26)

Wszystko wskazuje na to, że Robert N. - pirat drogowy znany w sieci jako "Frog" i "Boguś z M3" - opublikował nowe nagranie pokazujące jego "wyczyny" za kierownicą. Na filmie widać, jak kierowca ściga się z motocyklistą na autostradzie A2.

Film został opublikowany na facebookowym profilu "Froga" z podpisem "Pozdrowienia dla motocyklisty - dawał radę :)". Nagranie ma 1,5 minuty. Widać na nim samochód jadący autostradą A2 w stronę Poznania. Kierowca auta ściga się z motocyklistą. W pewnym momencie wskazówka prędkościomierza pojazdu pokazuje 230 km/h - później samochód jeszcze przyspiesza.

Na razie nie wiadomo, kiedy powstał film.

Podbija sieć filmami z pirackich wyczynów

O "Frogu" zrobiło się głośno, gdy w czerwcu 2014 r. w internecie pojawił się film nagrany kamerą umieszczoną w aucie, na którym widać, jak mężczyzna - później, w trakcie śledztwa potwierdzono, że był to Robert N. - jadąc ulicami Warszawy, wjeżdża na skrzyżowanie na czerwonym świetle, prowadzi auto z dużą prędkością slalomem między innymi pojazdami, a także ściga się z motocyklistami.

A nie był to pierwszy taki rajd w jego wykonaniu. W lutym na trasie między Jędrzejowem a Kielcami, jadąc z dużą prędkością, miał zmuszać innych kierowców do gwałtownego zjeżdżania i zmian toru jazdy, nie reagował też na sygnały policji, która chciała go zatrzymać.

Z kolei pod koniec sierpnia w serwisie YouTube pojawiło się nagranie, na którym widać drift "Froga" wokół słynnej Tęczy na Placu Zbawiciela w Warszawie. Reporter RMF FM Mariusz Piekarski ustalił wtedy, że film pochodzi z czerwca.

W ostatnich dniach września na YouTube pojawiło się jeszcze jedno wideo dokumentujące drogowe wyczyny "Froga". Na nagraniu widać, jak kierowca białego BMW M3 "kręci bączki" na ulicy, podczas gdy w pobliżu stoi radiowóz. Później widzimy, jak policjanci ścigają auto, ale szybko zostają daleko w tyle. Wideo opatrzono opisem: Boguś sprawdza "naszą kochaną" Policję + nieudany pościg.

Jak ustalił wtedy reporter RMF FM Krzysztof Zasada, film powstał w kwietniu, a "Frog" został zatrzymany przez policjantów i dostał tysiąc złotych mandatu.

To go powstrzymali... :) Tuska już nie ma, a Frog został.

OP
OP
workingclass

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
http://www.strazmiejska.olsztyn.pl/art,44,warsztat-pod-chmurka

Warsztat pod chmurką

W dniu 24.06.2015r. dyżurny Straży Miejskiej otrzymał zgłoszenie dotyczące prowadzenia naprawy auta przez mieszkańca na parkingu przed blokiem. Po przybyciu na miejsce okazało się, że mężczyzna wymontował silnik i rozebrał praktyczne cały przód samochodu zastawiając podwórko częściami.

Przypominamy mieszkańcom, że Uchwała Rady Miasta zabrania mycia i drobnych napraw pojazdów samochodowych poza specjalistycznymi zakładami. Zgodnie z obowiązującymi przepisami wykroczenie to zagrożona jest karą grzywny od 20 do 500 zł.

Autor: - Rafał Odrakiewicz

Ja pierdole, z każda drobna naprawa trzeba jechać do specjalistycznego warsztatu, moze sie ktos ze mną nie zgodzi ale dla mnie to zwykle kurestwo.

OP
OP
workingclass

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150804/POWIAT10/150809895

13-latek kierował ciągnikiem i rozmawiał przez komórkę

Obok, drugim ciągnikiem jechał jego ojciec. Mężczyzna tłumaczył, że chłopiec pomaga mu w pracach polowych.
Strzelecka drogówka zatrzymała w Rozmierce ciągnik rolniczy. Kierowca podczas jazdy korzystał z telefonu komórkowego. Uwagę policjantów zwrócił młody wygląd kierującego.

- Okazało się, że sprzęt rolniczy prowadzi 13-latek - mówi komisarz Hubert Adamek z opolskiej policji. Innym ciągnikiem za nastolatkiem jechał jego ojciec.

Podczas rozmowy z policjantami mężczyzna przyznał, że syn pomaga mu w pracach polowych. Sprawą młodego traktorzysty zajmie się teraz sąd rodzinny. Natomiast ojcu nastolatka grozi grzywna.

- Pamiętajmy, żeby podczas prac polowych zwrócić szczególną uwagę na dzieci, które znajdują się pod naszą opieką - mówi Adamek. - W żadnym wypadku nie pozwalajmy dzieciom obsługiwać maszyn rolniczych czy pojazdów.

Osoba, która angażuje dzieci do prac, które mogą narazić je na utratę zdrowia i życia musi liczyć się również z odpowiedzialnością karną. Za takie przestępstwo grozi nawet do 5 lat więzienia.

Autor: Sławomir Draguła

------

Ciekawe czy jak trzynastolatek z ojcem rąbią siekierami drewno na opał, to juz jest praca, która może narazić na utratę zdrowia i życia i czy rownież jest to przestępstwo.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Co to ma wspólnego z tematem wątku?
W różnych wątkach wklejasz jakieś auta i niemal zawsze to jest jakieś gówno, z przednim napędem, silnikiem ustawionym poprzecznie i z pizdolskimi ficzerami dla pizdololków.
Czy umiałbyś którymś z tych aut pohulać na drodze tak, by na YT dostać szacun rasowych kierowców?

U mnie te auta co wklejasz wywołują kurwicę, tak kurwicę. Z przyjemnością bym je kasował jakimś ciągnikiem, wywrotką lub betoniarką. Serio.

13-latek kierował ciągnikiem i rozmawiał przez komórkę
Jak miałem 6-lat to umiałem prowadzić spychacz, jak miałem 8-lat to znajomy szofer bezskutecznie uczył mnie prowadzić wywrotkę "Ził"
(niestety - byłem za krótki - albo pedały albo patrzenie na drogę), jak miałem 13-lat to umiałem prowadzić motocykl...

Ciekawe czy jak trzynastolatek z ojcem rąbią siekierami drewno na opał, to juz jest praca, która może narazić na utratę zdrowia i życia i czy rownież jest to przestępstwo.
Dla czerwonego kurestwa, wszystko co jest poza jego kontrolą to przestępstwo.

Ostatnia edycja:
U

ultimate

Guest
Z wielu powodów dostaję kurwicy. Przykład - kiedy ktoś wrzuca 'chuje" nie związane z tematem. Ale spoko. To gówno.
Hulam autem na drodze dla własnej przyjemności. Nie interesuje mnie opinia " rasowych kierowców":D
W tej chwili jeżdzę Nissanem Quest . 2004 . Wygodne. Pojemne. Ma moc. Na japończykach nigdy się nie zawiodłem.
hqdefault.jpg

Do góry Bottom