Hulaj dusza – piekła nie ma, czyli na drodze i bezdrożu.....

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Słuchajcie - dlaczego waszym zdaniem trzeba produkować coraz szybsze samochody?
Odpowiedź jest prosta. Po szybkiej, ostrej, dłuższej jeździe samochodem lub motocyklem siusiak lepiej i dłużej stoi. Nie u każdego, ale u większości. Coś w tym jest. Do tego to jest 100% naturalne i lepsze od Viagry.
Co innego jazda jako pasażer. Ja miałem kumpelę, która dostawała zawrotów głowy i wymiotów na długich zakrętach. Musiałem zwalniać, co mnie wkurwiało.

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
Ostatnio jechałem 170km/h na obwodnicy (motocyckiem i to bez zapiętych pasów!), gdzie jest ograniczenie do 100km/h. Żyje, mandatu brak, nic się nie dzieje, a komuchy dalej łapią i planują nowe ograniczenia...

OP
OP
workingclass

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
Ja miałem kumpelę, która dostawała zawrotów głowy i wymiotów na długich zakrętach. Musiałem zwalniać, co mnie wkurwiało.
Powinna(lub Ty:)) zarzucać aviomarin, przed jazda na długich zakrętach, tylko nie wiem czy ten wielce pomocny w takich sytuacjach środek jest jeszcze dostępny w kioskach, czy już tylko jakieś ziołowe gówna bez wykrzyknika można nabyć.

Caleb

The Chosen
511
271
Słuchajcie - dlaczego waszym zdaniem trzeba produkować coraz szybsze samochody?
I tak legalnie nie powinno sie jeździć szybcej niż te 90 - 120 km/godz. (nochyba że na autostradach?). Po co więc samochody mają coraz większe
prędkości maks. - co na pewno ma związek z ilością wypadków i ofiar śmiertelnych? Czy najlepszą metodą zapobiegania takim brawurowym kierowcom ni ebyłoby zabranie im tych koszmarnie szybkich zabawek?
Pisze to troche z przekory.
Sama nie lubie bardzo szybkiej jazdy - ale bardzo wolna mnie wkurza..

mam kolegę ktory mówi ,że jego "kon" rozwija max predkość 60 km/h, a i tak wszystkie panienki sa zadowolone...:)
Dlatego, że kiedyś nastanie akap. Z drugiej strony jednka, wtedy nie będzie dróg. Sam nie wiem :p

GoldenColt

Well-Known Member
817
3 627
jessod napisał:
to ciekawe ,
a co będzie ?
Większość ludzi umrze z głodu bez pomocy państwowej pomocy społecznej, reszta się powystrzela przez brak "gun control". Ci co przeżyją zaćpają się na śmierć bo narkotyki będą legalne, a jeśli i z tego ostaną się jakieś resztki to i tak zginą na wojnie bo ruskie nas napadną. Jak zatem widać drogi nie będą potrzebne :D

OP
OP
workingclass

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
Ogólnie sceptycznie jestem nastawiony do samochodów elektrycznych , lubię warkot silnika spalinowego, przedwczoraj miałem okazje obejrzeć dokładnie(niestety nie prowadziłem) takie oto cacko
225px-2013-03-05_Geneva_Motor_Show_8090.JPG

http://pl.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_SLS_AMG
Zrobił na mnie wrażenie (zwłaszcza jak usłyszałem dane techniczne ) w pierwszej chwili jak go zobaczyłem z daleka to do łba mi nie przyszło ze to elektryk. Mimo ze wole silniki spalinowe, to za takie maszyn, respekt dla technologi elektrycznych samochodów.
Ale sobie nie kupię , musiałbym zbyt dużo nadgodzin jebać we fabryce:).

OP
OP
workingclass

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
Nooo super autko -moze zagraj w Totka?
Prawdopodobieństwo wygranej przed śmiercią mam takie samo jak zarobienie na ten samochód jebiąc nadgodziny, poza tym kto spali te resztki oleju jak wszyscy będą jeździć samochodami elektrycznymi.
Tego typu samochody mi nie pasują, nie lubię mieć wrażenia, ze szoruje dupa po ziemi.

Ostatnia edycja:
OP
OP
workingclass

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
A tu kurwa następni stróże moralności:
http://autokrata.pl/news/tej-reklamy-zakazano-w-wielkiej-brytanii_a22699

Tej reklamy zakazano w Wielkiej Brytanii
Niektórzy ludzie wiodą naprawdę smutne życie i szukają dziury w całym. Tacy z pewnością pracują w Advertising Standards Authority czyli niezależnej, brytyjskiej instytucji zajmującej się badaniem tego czy dana reklama spełnia ogólnie przyjęte standardy i nie jest szkodliwa.

Według nich, produkcja z udziałem BMW M4, narusza pewne zasady i nie powinna być pokazywana w obecnej formie. Co ciekawe, reklama ta była umieszczona na stronie BMW, a nie choćby w telewizji.

Do góry Bottom