C
Cngelx
Guest
To nagranie wygląda tak jakby miało na celu wyłącznie ośmieszenie Stonogi i nie musi ono nawet przedstawiać jego samego.
Oczywiście że nie musi.To nagranie wygląda tak jakby miało na celu wyłącznie ośmieszenie Stonogi i nie musi ono nawet przedstawiać jego samego.
Po czasie się okaże. Uważam też, że 100-nog nie nawoływał Polaków we Francji do poparcia Macrona za darmo.
Przesądzić nie. Cele takiej propagandy są zgoła inne.w jakimś opierdzianym słowiańskim kraju żyje sobie grubas mogący przesądzić o wyniku wyborów we Francji
nnymi słowy Zbigniew Stonoga jest postacią w moim przekonaniu podłą. Podwiązaną pod WSI i to nie jest problem, by to udowodnić. Jest na to wiele dowodów.
Oni nawet nie musza być z różnych służb. Oni po prostu mogą się z jakiś względów personalnie nie lubić (a być zasadniczo z jednej ekipy). Wątki personalne w ogóle przeważnie w różnych teoriach są często pomijane na rzecz racjonalnych, w sensie politycznych przyczyn. I pewnie tak w większości jest, ale tak być zawsze nie musi. W każdym razie wiarygodnośc Sumlińskiego jest tak czy inaczej zerowa (jeśli nie minusowa).Ja bym się nie zdziwił, gdyby Sumliński też się okazał agentem, tylko pracującym dla innych służb. Pewnie one się teraz podgryzają i szczują nawzajem na siebie kapusiów.
Po takiej wypowiedzi Sumlińskiego, w związku z jego legendarną wiarygodnością, Stonoga własciwie powinien mieć wszczęty proces kanonizacyjny
W każdym razie wiarygodnośc Sumlińskiego jest tak czy inaczej zerowa (jeśli nie minusowa).
Ja bym tam 100-nogowi nie wierzył, bo prawda jest pewnie inna. Ale jeśli nawet to prawda, to:4 czerwca 2017 r. Sąd Rejonowy dla Warszawy Żoliborza pod niewiedzę moich prawników i mnie samego w tajny i stalinowski sposób wyznaczył rozprawę podczas, której skazano mnie na 10 miesięcy więzienia. Nie wezwano mnie ani moich adwokatów a nawet nie zawiadomiono o jej terminie. Wyrok przesłano już do więzienia i rozpoczęto jego wykonywanie – czytamy na profilu Stonogi.