Racibor
Well-Known Member
- 408
- 2 160
Trudno powiedzieć... Wiadomo, że wypuścili go z pierdla sędziowie co maja na pieńku z Ziobrą, aby trochę PiSuarom namieszał. Dodatkowo trzeba też przypomnieć że POPiSowcy zabili mu matkę, a tego się nie wybacza!Według mnie 100-noga został oddelegowany do kanalizowania nastrojów społecznych i do wyłapywania potencjalnych ekstremistów. Gdyby jakiś normik zrobił coś podobnego, to zostałby zmieciony. A przy okazji można sprawdzić czy:
- żoną Ziobry jest prostytutka, którą poznał na agencji
- bachory Ziobry są u Elżbietanek w Irlandii
Tak. Ale to są tacy sami ludzie systemu jak Ziobro. W przypadku zagrożenia z zewnątrz będą trzymać sztamę, bardziej niż kibice wrogich drużyn wobec zagrożenia ze strony oddziałów prewencji.Wiadomo, że wypuścili go z pierdla sędziowie co maja na pieńku z Ziobrą
To drugie wygląda mi na troskę o stan zdrowia posła w podeszłym wieku. Nie widzę podstaw do procesów. ;-)Stonoga w swoim stylu zbiera sobie na kolejny proces
Coś mi tu nie gra.Tak dzisiaj wygląda informator 100-nogi gangus "Broda", pobił go 60-letni dziennikarz Janusz Szostak i to nie żart...
Wiadomo jak wyszło badanie psychiatryczne Stonogi?Stonoga w swoim stylu zbiera sobie na kolejny proces