kowaI
Well-Known Member
- 422
- 561
Braun ładnie pojechał po agenturze amerykańsko-izraelskiej odnośnie propagandy przejazdu strasznych rosyjskich motocyklistów
ja też jestem single issue, czy program gostka zakłada ze na swoim bede mógł robić swoje i jego państwo nie bedzie sie w nic wpierdalało?...
nie rozumiem twego pytania...Ale zaraz, bo nie rozumiem. Masz broń, ale teraz państwo też się może wpierdolić i Ci ją zabrać i wsadzić do więzienia. Więc jak Ci obojętne czy państwo się wpierdala w posiadanie broni czy nie, to czemu z innymi rzeczami jest inaczej?
akapu sie w sumie nie robi ani nie wprowadza, akap nastaje jak jebane komuchy przestaną komuszyćAkapu nie zrobi ,jak żaden inny gostek.
Swobody wprowadzić może sporo
Chodzi o to, że wtedy stosunkowo łatwo możesz to podważyć, tylko oprócz broni musisz mieć motywację i jaja. Jak będzie więcej umotywowanych z jajami, to państwo sobie dany temat odpuści, co wynika z instynktu samozachowawczego państwowych urzędasów.Masz broń, ale teraz państwo też się może wpierdolić i Ci ją zabrać i wsadzić do więzienia.
Zorganizowanym, lub mieć zorganizowane wsparcie medialne. Wystarczy że jeden umotywowany, samotny mściciel, będzie miał szanse stać się «bohaterem ludowym». Czyli będzie bohaterem legend, piosenek, przyśpiewek, będzie na koszulkach, graffiti, vlepach i na nalepkach, a władza tego łatwo nie będzie mogła zagłuszyć.Jeszcze być zorganizowanym, to nawet ważniejsze od motywacji i jaj.
Napisałeś, że:nigdzie nie napisałem że mi nie przeszkadza że państwo wpierdala sie w kwestie posiadania broni...
Zrozumiałem to tak jakby Ci to było obojętne...bo kwestia broni mnie nie interesuje, mam broń więc nic by sie i tak nie zmieniło dla mnie...
To akurat jest celna uwaga. Braun faktycznie mówił o czapie dla zdrajców stanu i dezerterów. To całkowicie go dyskwalifikuje w moich oczach i umieszam go obok innych komuchów do odjebania na dzień sznura, bo jestem na tym punkcie uczulony (przychodzimy po ciebie i jak nie jesteś z nami to giniesz - dla mnie coś takiego jest niedopuszczalne). No chyba, że miał na myśli żołnierzy zawodowych, to wtedy niech sobie tam ustalają w umowach jaka jest kara za niewykonanie polecenia służbowego.bo mi sie wydaje że to jego pierdololo to możecie mieć broń ale do obrony polskiego państwa a nie do obrony własnej przed czymkolwiek (łącznie z państwem), a jak nie bedzie kto chciał swoją bronią walczyć dla rzeczpojebanej to czapa za dezercje...
Jak już się zgodziłeś służyć, to masz służyć. On nie mówił o czapie, dla tych co nie chcą służyć i odmówili służby, bo tacy dezerterami nie są.Braun faktycznie mówił o czapie dla zdrajców stanu i dezerterów
Jak już się zgodziłeś służyć, to masz służyć. On nie mówił o czapie, dla tych co nie chcą służyć i odmówili służby, bo tacy dezerterami nie są.