Cptkap
Well-Known Member
- 701
- 3 229
I co FatBantha? nadal będziesz uważał że rycerze Jedi to ci dobrzy?
Nie chodzi o kampanię. Ja byłem w UPR i poznałem JKM. Chodzi o otoczenie, a dokładniej jego część. Ja wolę Brauna z powodów, przypuszczalnie w większości podobnych co Michalkiewicz.Nawet Krzys woli Brauna od Korwina. To swiadczy to tym, ze Korwin poraz kolejny zjebal kampanie.
Przecież to samo deklaruje JKM. Chwiejność poglądów na finiszu wyborów - ciekawe zjawisko.Aha no i w końcu rozwiał wątpliwości, że nie chce jakiegoś katotalibanu, tylko oficjalnego uznania chrześcijaństwa i cywilizacji łacińskiej jako fundamentów prawa i państwowości polskiej. Wielki plus za takie stwierdzenia.
Mi się w nim to bardzo podoba. Jest bardzo inteligentny, kiedy rozwleka wypowiedź, to wynika to z tego, że myśli nad tym, co powiedzieć, że bardzo waży słowa. U medialnych polityków, jak Szejnfled, Zalewski itp. następuje zazwyczaj słowotok wyuczonych frazesów prosto ze szkoleń z wizerunku politycznego, a przerwy w wypowiedziach są spowodowane brakiem szablonowej odpowiedzi na dane pytanie i niemożnością zastąpienia jej własną myślą z powodu braków intelektualnych. Braun to zdecydowanie najlepszy mówca spośród wszystkich kandydatów.Gada trochę za wolno i nie zawsze odpowiada bezpośrednio tylko używa jakichś tam metafor i eufemizmów