Ciek Masz w tych lodach Sol&Mar między innymi: kilka rodzajów cukrów i syropów, dyglicerydy kwasów tłuszczowych, polifosforany, węglan sodu, karagen, guma guar, karboksymetyloceluloza a w Hagenach truskawkowych: śmietana, żółtko, cukier i truskawki i nic więcej w opisie składu - to co czemu w czym nie ustępuje?!
W dupie mam smak, chodzi o skład. Smak to kwestia gustu. Jeden lubi herbatę gorzką drugi słodką. Blondynkę lub brunetkę.
Jak podam ci na talerzu gówno ludzkie o smaku truskawkowym i czerwonym kolorze ( bo jaki problem zrobić przy obecnej chemii jaką mamy ) a na drugim truskawki to powiesz, że to pierwsze w niczym nie ustępuje drugiemu?
W dupie mam smak, chodzi o skład. Smak to kwestia gustu. Jeden lubi herbatę gorzką drugi słodką. Blondynkę lub brunetkę.
Jak podam ci na talerzu gówno ludzkie o smaku truskawkowym i czerwonym kolorze ( bo jaki problem zrobić przy obecnej chemii jaką mamy ) a na drugim truskawki to powiesz, że to pierwsze w niczym nie ustępuje drugiemu?