T.M.
antyhumanista, anarchista bez flagi
- 1 412
- 4 448
dum-dum im w dupę
Trochę popierdolonej, hoplofobicznej propagandy z USA. Logika filmu jest porównywalna do tej: nie kupuj papieru toaletowego, Hitler też go używał! Dodawanie komentarzy wyłączone, ciekawe czemu, hehe.
w niemczech też jest taka moda do strzelania w drogowskazy i znaki...Koleżanka wróciła z Nowej Zelandii. Przysłała fotkę ostrzelanego znaku drogowego. Mówi, że tam co drugi znak ma dziury po kulach
Czy to macie na myśli:
Na ormo.iweb.pl nie radzę tego pytania zadawać.
W trosce o bezpieczeństwo broni i jej użytkownika przypomnę, że to bęben jest najbardziej narażony na wysokie ciśnienie, tak samo jak w większości broni komora nabojowa jest pogrubiona. To, że można strzelać z konwertowanego bębna w zwykłej replice nie dowodzi jeszcze tego, że można to robić ze standardowego bębna.Dzięki Panowie ! Postaram się przeprowadzić jakiś test metodą sznurek-spust i dam znać jak wyszło.
Ale to ma być jakiejś usprawiedliwienie, bo nie rozumiem? W takich pytaniach nawet nie ma nic nielegalnego. Skuteczność broni może interesować znacznie większą grupę ludzi niż morderców, nie trzeba być nawet posiadaczem broni. A oni nie tylko, że nie odpowiadają na pytania, to jeszcze szydzą i notorycznie kłamią. Nigdzie poza polską nie spotkałem się z podobnym zachowaniem.Tam regularnie przesiadują szkieły, więc mody dbają o to, by dyskusje dotyczyły tylko super legalnych dylematów typu "Czy zanim kupię 1 gram czarnego prochu mam pocałować w pierścień pana policjanta czy wylizać mu rowa?"
A oni nie tylko, ze nie odpowiadają na pytania, to jeszcze szydzą i notorycznie kłamią.
No ja szerzę. Na narady chadzam czasem z t-shirtem, na którym jest Eastwood z gnatem w łapsku. Planuję inne t-shirty, już bardziej konkretne, ale nie wiem, czy mi styknie odwagi.