Alu
Well-Known Member
- 4 633
- 9 694
Nowy Świt ty nie miałeś bana przypadkiem?
Należy taką jednostkę zajebać, a śmierć poprzedzić publicznymi torturami.Patrząc globalnie to i tak tylko doraźne działania.Pozostanie w takich jenostkach polityczno społecznych szybko znajdzie się ktoś kto zechce wziąc zapysk społeczeństwo.
Anotni jak ma sie Twoja idea wolności do Twoich słow cyt
nie wypowiadaj się
Czy obejmuje Twoja idea wolności też wolność słowa? I dla wszystkich czy tylko wybranych?
Dziewica? Cóz dzihad zagwarnatuje ci ich 72 dziennie Może bedą umiały i głebokie gardło , masz sznase to niebianskie dziewice więc wiedzą i umieją wszystko
be well
Kurde, co jest nie tak z tymi niewolnicami,.
Chcesz obrażac? wypie...aj z niego. Poszukaj w rodzinie bliższych.
Niewolnictwo spokojnie może istnieć obok wolności. Mam prawo się sprzedać jako niewolnik, mam też prawo mieć niewolnika i robić z nim/nią co chcę.
Mnie to tam jebie jak chcą żyć, dla mnie mogą sobie przerobić uszy i nakurwić do siebie z łuków skacząc po drzewach, nawet chętnie pooglądam to sobie.
Jakoś nie widzę Gorean chodzących po ulicach i narzucających innym swój styl życia. O ile tego nie robią wszystko jest okej. Jeżeli będą chcieli no to cóż na sznur. Ale jeżeli zbiorą się i będą sobie chcieli żyć jak w książce fantasy to chuj Ci, mi, Władkowi do tego.
No sorry ale większość tego co tu przedstawiacie to zwykłe wodolejstwo przez co ciężko z wami normalnie dyskutować przykład:Zdawało się, że będzie zwykła pogawędka o czymś, rozmowa o temacie, poznanie go. Wymiana myśli. Kto nie chce nie musi zabierać głosu.Komu się nie podoba,nie pasuje itp. Warto wiedzieć o czym sie mówi, co odrzuca. A krytyka,ocena wymaga znajomości tematu.Jednak ..