Sputnik
Szalony naukowiec
- 482
- 2 171
Do zobaczenia w dniu sznura
Nienawidzę lateksu i wszelkich tworzyw sztucznych w dotyku.@kr2y510, szturmuj lepiej www.bdsm.pl
Tak da
W zgodzie z prawem,naturą
Lady Svelge
Do zobaczenia w akapieDo zobaczenia w akapie.
Lel, myślałem, że tylko ja wchodzę na tę stronkę, a ostatnio zauważam, że wiele osób, które znam o niej wspomina@kr2y510, szturmuj lepiej www.bdsm.pl
Nienawidzę lateksu i wszelkich tworzyw sztucznych w dotyku.
...a tu natura kusi...
Naturalny porządek psze pani, to sikanie pod krzakiem i mieszkanie na drzewie. To brak wody bieżącej, dentysty, antybiotyków, sklepów, w których kupuje się jedzenie. To taki porządek, gdzie kolację trzeba upolować, i uważać, zeby nie stać się czyjąś kolacją.
Niektórym się wydaje nie wiedzieć czemu, ze w "naturalnym porządku" byliby samcami alfa i mieli wszystkie samice, no, albo chociaż jedną od czasu do czasu. W ogóle nie przyjdzie i do głowy, że w naturalnym porządku świata dawno zostaliby wykluczeni ze społeczeństwa, bo takich społeczności nie stać na utrzymanie mętów.
Mówiąc "wykluczeni" nie mam na myśli tego, ze żadna samica nie chce się z takim spotykać, tylko wysłanie na kolację tygrysowi.
SympatyczneMaster Dog Owczarek Goreański i jego niewolnik
----Co?Wolność rozwój samorealizacja,
Użyłaś dwa razy słowa "wolność", jednak pojęcie to się zbastardyzowało i dziś ma wiele znaczeń. Dla libertarian wolność jest tylko i wyłącznie "od czegoś". Idealna sytuacja wyjściowa dla libertarianina jest taka: siedzę sobie na swoim i mam wszystko w dupie. Wali mnie to, że Hutu upierdalają maczetami milion lub więcej Tutsi, albo na odwrót. Wali mnie jakiś Fritzl, czy tysiącgłowe fritzlowisko składające się z tysiąca naśladowców mistrza. Nic nikomu nie wiszę, żadne inne relacje z nikim mnie nie łączą. Następnie wchodzę w dobrowolne relację z różnymi ludźmi. Najlepiej krótkie, szybkie, jednorazowe, niewiążące. Więcej i szybciej = więcej kasy. Jestem wolny. Jak biorę do siebie kota, psa czy kobietę, to się nim zajmuję. Ot dłuższa relacja, ograniczająca wolność. Z umowy należy się wywiązać, nawet jeśli to umowa wobec psa czy kota. To stan naturalny dla normalnych wolnych ludzi.Komu)-Ludziom kochającym wolność.
Nie.Krzychu, zaliczyłeś już którąś z tych goreanek?