pawlis
Samotny wilk
- 2 420
- 10 206
Kojarzę tego chujca Gawła. Przy okazji prowadzi fanpage "Ludzie Przeciw Myśliwym", treść raczej wiadoma. Tytuły posta typu "MYŚLIWI JAK PEDOFILE CZERPIĄ RADOŚĆ Z GWAŁCENIA PSYCHIKI MAŁYCH DZIECI " (serio, nie zgrywam się) , "TO SIĘ DZIEJE W POLSCE!", "MYŚLIWY ZAMORDOWAŁ PSA NA SWOJEJ POSESJI", "MYŚLIWY NIE UKRYWA MORDOWANIA ZWIERZĄT, ALE OGÓLNIE JEST NORMALNY I NIE MA NA NIEGO HAKA, ALE I TAK SIEM DOPIERDOLIMY" to normalka. Użytkownicy udzielający się tam wylewają tyle ścieku i jadu, że bania mała. A spróbuj skrytykować lub stanąć w obronie myśliwego albo wytknąć konfabulacje (o tym zaraz), to stado zombie rzuci się jak na padlinę i rzuci oskarżenia o wspólne picie wódy z Bronkiem nad zabitym wilkiem. Albo raz dwa ciebie zbanują. Tu próbka ataku na mnie:
Dwa ważne fakty!
1)
Pod każdym postem jest zebranie o datki w walce z niewiadomo jak straszliwym lobbym myśliwskim. A w większości wrażliwi ludzie nabierają się na ten syf i wpłacają na konto Teatru TrzyRzecze, własności Gawła.
2)
W dodatku materiały publikujące rzekome zbrodnie polskich myśliwych to pochodzą z innych krajów niż Polska, wytykane nawet przez antymyśliwskich użytkowników, którzy nie darzą sympatią polskich łowczych i najchętniej posłaliby PZŁ do kosza (np. ja). A to ośmiesza cały ruch antymyśliwski i nawet podejrzewam, iż Rafał Gaweł jest wynajętym w tym celu agentem PZŁ.
Więcej o praktykach tłustego rudego chujca pisze jeden admin z podobnej strony, ale mniej zacietrzewionej i znacznie wiarygodnej:
Na pohybel skurwielowi!
Dwa ważne fakty!
1)
Pod każdym postem jest zebranie o datki w walce z niewiadomo jak straszliwym lobbym myśliwskim. A w większości wrażliwi ludzie nabierają się na ten syf i wpłacają na konto Teatru TrzyRzecze, własności Gawła.
2)
W dodatku materiały publikujące rzekome zbrodnie polskich myśliwych to pochodzą z innych krajów niż Polska, wytykane nawet przez antymyśliwskich użytkowników, którzy nie darzą sympatią polskich łowczych i najchętniej posłaliby PZŁ do kosza (np. ja). A to ośmiesza cały ruch antymyśliwski i nawet podejrzewam, iż Rafał Gaweł jest wynajętym w tym celu agentem PZŁ.
Więcej o praktykach tłustego rudego chujca pisze jeden admin z podobnej strony, ale mniej zacietrzewionej i znacznie wiarygodnej:
Na pohybel skurwielowi!
Ostatnia edycja: