Staszek Alcatraz
Tak jak Pan Janusz powiedział
- 2 794
- 8 466
Korwin też ci nie odpisał, czy coś mnie ominęło? A właściwie to Hoppe odpisał chociaż na odwal się.
Korwin też ci nie odpisał, czy coś mnie ominęło? A właściwie to Hoppe odpisał chociaż na odwal się.
NAP NAP-em, ale w realnej sytuacji przede wszystkim należy mieć zdrowy rozsądek.Lammy NAP zanim oni zlamia NAP wobec nas? Ale zauwaz, ze NAP to jest wlasnie NON AGGRESSION PRINCIPLE - czyli zakaz INICJACJI agresji!
To nie jest głupsza wersja Obamy. To jest niestety mądra i inteligentna lewicowa sucz, która jest odpowiedzialna za rzeź dawidian, czyli za holokaust w Waco. Ta sucz jest naprawdę niebezpieczna.Clinton to taka głupsza i bardziej lewacka wersja Obamy.
To jest niestety mądra i inteligentna lewicowa sucz.
Skurwysyni też czasem są inteligentni.Nie nazwałbym kogoś takiego inteligentnym.
Bo za nią stoi ✡-skie lobby. Pod koniec kadencji Billy'ego Clintonowa doprowadziła do ułaskawienia kilku ✡-skich grynderów. Więc ma poparcie ✡-skiego lobby. No ale jak wiadomo, nie ma nic za darmo, za ciągłość miłości ✡-skiego lobby, musi się odwdzięczać wsparciem dla ✡-skiego państwa położonego w Palestynie, co szmatogłowi czynią po dziś dzień. Przecież w Jordanii i Egipcie, czyli w państwach uznających ✡-skie państwo w Palestynie, jest spokój. Tam szmatogłowi siedzą cicho.najsilniej namawiała go do uzbrajania szmatogłowych w Syrii, a później optowała za regularną interwencją.
no należy mieć oko na podejrzanych i łape na broni, a za każdy występek kogokolwiek muszą być odpowiednie konsekwencje, a nie komuszenieNAP NAP-em, ale w realnej sytuacji przede wszystkim należy mieć zdrowy rozsądek.
ja pierdole, istnienie państwa nie jest usprawiedliwieniem do komuszenia...Po pierwsze - obecnie nie mamy ankapu!
dla mnei tak to własnie oznacza i jak komuszy to nie jest wolnościowcem ino komuchemJeśli ktoś uważa, że skoro nie ma ankapu, to nie musi talmudycznie stosować się do NAP-u, nie oznacza z automatu, że jest jakimś mniej koszernym libertarianinem.
jeśli jesteś włascicielem okolicy to se możesz nei wpuszczać ale jak nie jesteś właścicielem to nie masz prawa decydować o tym...Nie należy wpuszczać w okolice tych, którzy są agresywni i nic nie mają do stracenia.
nie może bo właściciel decyduje o tym kto może na jego teren wejść / wjechaćZgodnie z NAP-em, na dowolny teren może przyjechać armia i do póki nie rozpocznie działań zbrojnych nie złamie NAP.
tak samo może być za późno jak ten gostek co idzie se z kałachem ulicą koło gromadki dzieci zacznie do nich strzelać... chcesz też zakazać łażenie ulicą z bronią?Ale jak rozpocznie działania zbrojne, to może być za późno.
Wolę takie komuszenie niż inne. Jest to komuszenie selektywne.ja pierdole, istnienie państwa nie jest usprawiedliwieniem do komuszenia...
Wystarczy, że kilku się zgodzi, a reszta będzie na terenie niczyim. Jeśli ich siła ognia będzie kilka razy większa, to biorą wszystko.nie może bo właściciel decyduje o tym kto może na jego teren wejść / wjechać
A w tym przypadku nie.tak samo może być za późno jak ten gostek co idzie se z kałachem ulicą koło gromadki dzieci zacznie do nich strzelać... chcesz też zakazać łażenie ulicą z bronią?
tak samo jak ten ktoś kto ma fiuta może jakąś sikse zgwałcić...
komuszenie jest komuszeniem...Wolę takie komuszenie niż inne. Jest to komuszenie selektywne.
to wina ciapatych?Obecnie nie mam broni, mam ogon różnych ubeckich skurwysynów i na dodatek żyję w kraju okupowanym przez skurwysynów.
co ci do tego na co zgadzają sie inni? ich sprawaWystarczy, że kilku się zgodzi, a reszta będzie na terenie niczyim.
tak samo jak są silniejsi i słabsi ludzie, jeden ma czarnoprochowca inny ma pistolet maszynowy...Jeśli ich siła ognia będzie kilka razy większa, to biorą wszystko.
selektywne komuszenie?A w tym przypadku nie.
Wina rządzących okupantów.to wina ciapatych?
A no ich.co ci do tego na co zgadzają sie inni? ich sprawa
By słabszy mógł wygrać z silniejszym który zaczął, musi walczyć totalnie, co znów jest niezgodne z NAP, według interpretacji koszernych.tak samo jak są silniejsi i słabsi ludzie, jeden ma czarnoprochowca inny ma pistolet maszynowy...
TAK.selektywne komuszenie?
ahaWina rządzących okupantów.
Rządzący okupanci zaprosili bydło. Bydło ludzkie a nie ludzi, bo przyzwoity człowiek nie przyjmuje takich zaproszeń. Los bydła ludzkiego mnie jebie. Niech spierdalają.
co jest niezgodne z nap? ktoś cie atakuje to walczysz, albo przegrywasz albo wygrywasz...By słabszy mógł wygrać z silniejszym który zaczął, musi walczyć totalnie, co znów jest niezgodne z NAP, według interpretacji koszernych.
w sumie nie mam więcej pytań, to jedno słowo wystarczy
Chodzi o prewencje wobec zadeklarowanego wroga.aha
co jest niezgodne z nap? ktoś cie atakuje to walczysz, albo przegrywasz albo wygrywasz...
prewencyjnie ograniczać wolność silniejszych? może jednak zakazać broni lepszej i zakazać bycia silniejszym... może zrównać wszystkich do poziomu najsłabszego?
co z tym gościem co ma kałacha i idzie obok grupki dzieci? pani przedszkolanka ma prewencyjnie go odjebać? rozbroić? kazać spierdalac?
aha ludzie są wrogami...Tutaj chodzi o prewencje wobec zadeklarowanego wroga.
wstępuje do gangu podlegającego zorganizowanej grupie przestępczej jaką jest państwoWg Twojej definicji ktoś kto przykładowo w II WŚ wstąpił do antykomunistycznej partyzantki (wcześniej nie doznając żadnych krzywd z ich strony) łamie NAP.
Nie, ludzie nie. Ale kolektyw, który jest zorganizowany zbrodniczą ideologią tak.aha ludzie są wrogami...
Nawet jeżeli to samodzielna jednostka nie mająca nic wspólnego ze strukturami państwowymi?wstępuje do gangu podlegającego zorganizowanej grupie przestępczej jaką jest państwo
jaki kolektyw?Nie, ludzie nie. Ale kolektyw, który jest zorganizowany zbrodniczą ideologią tak.
z chwilą wstąpienia w struktury państwowe przestaje być samodzielną jednostką nie mająca nic wspólnego ze strukturami państwowymiNawet jeżeli to samodzielna jednostka nie mająca nic wspólnego ze strukturami państwowymi?
Nie.prewencyjnie ograniczać wolność silniejszych?
Jak jestem słabszy i zostałem zaatakowany, walczę na moich zasadach, np. zaczynam stosować terroryzm. Wpierw dobieram się do rodzin tych co wpuścili bandytów. I tak robię do skutku.co jest niezgodne z nap? ktoś cie atakuje to walczysz, albo przegrywasz albo wygrywasz...
tacy co komuszą?Mnie przeszkadzają agresorzy.
no juz zauważyłem że popierasz komusze zasady...Jak jestem słabszy i zostałem zaatakowany, walczę na moich zasadach, np. zaczynam stosować terroryzm. Wpierw dobieram się do rodzin tych co wpuścili bandytów. I tak robię do skutku.
nie musze, bo nie jestem komuchemBy wygrać musisz się mścić na bliskich zasrańca
to wole przegrac niż stać sie komuchemBy wygrać musisz zabijać przypadkowych z tej organizacji i ich rodziny.
Wyłącznie w stosunku do komuchów, dla mnie podludzi.no juz zauważyłem że popierasz komusze zasady...
Tak, ale nie to było sednem pytania, mianowicie (realia II WŚ):jaki kolektyw?
z chwilą wstąpienia w struktury państwowe przestaje być samodzielną jednostką nie mająca nic wspólnego ze strukturami państwowymi