father Tucker
egoista, marzyciel i czciciel chaosu
- 2 337
- 6 521
Niestety, Szkocja wciąż będzie województwem UE...
Nie narzekaj. Najpierw wypiszą się z Unii, później z państwa. Ewentualnie pójdą na emigrację do lasu. Proste.co za różnica czy są w zjednoczonym królestwie, uniii europejskiej czy też nie... nadal jest tam państwo...
redaktor Strzyczkowski zaprezentował wynik sondy: 61 proc. słuchaczy jest zdania, że mamy jednak dyktaturę. Geje i osoby transseksualne rządzą Polską.
No perełka, dla GW to straszne, że głos należy do słuchaczy!Oczywiście, trzeba być obiektywnym. Więc redaktor Strzyczkowski łączy się telefonicznie w czasie programu z Lalką Podobińską z Twojego Ruchu i Ygą Kosztrzewą z Lambdy Warszawa, walczącej o prawa mniejszości seksualnych. Ale głos w audycji należy głównie do słuchaczy.
Ok, już wiem, wygugliłem już sobie. Żałuję.
Lesbijki nie mają się wam podobać, tylko innym lesbijkom.
Z całą pewnością nie mamy dyktatury mniejszości seksualnych w Polsce. Nie wiem czy to, że słuchacze trójki to debile, to taka dobra wiadomość, ale to że gdzieś w afryce chcą wprowadzić karę śmierci za seks homo z pewnością nią nie jest.
Zupełnie nie rozumiem o co chodzi w tym zdaniu. Do czego odnosi się fragment o afryce?Nie wiem czy to, że słuchacze trójki to debile, to taka dobra wiadomość, ale to że gdzieś w afryce chcą wprowadzić karę śmierci za seks homo z pewnością nią nie jest.
Ale to był pieprzony komuch, powinno być zdechł. Zmarł pisze się o ludziach, a nie o zwierzętach i komuchachZmarł Nelson Mandela. hura!
Coraz bardziej lubię newsy eimiego. Z państwem się nie pierdoli.
Czy ewentualna śmierć Bitcoina i serwisów jak Silk Road będzie dobra? Tak, zdecydowanie. Co prawda znajdą się osoby mówiące, że to zamach na naszą wolność i że nie można poświęcać wolności w imię bezpieczeństwa, ale to wierutne bzdury. Nie akceptuję Bitcoina i nielegalnych aukcji, bo wolnością dla mnie nie jest możliwość kupna narkotyków czy broni. Moja wolność sięga tam, gdzie nie robię krzywdy drugiej osobie. A nikt nie przekona mnie, że mogę kupić zakazane substancje lub niezarejestrowany pistolet po to, by zrobić komuś przyjemność.