Przecież Korwin mówił, że będzie szerzył propagandę w Rosji:Oho, chyba korwinowe ukąszenie:
Przecież Korwin mówił, że będzie szerzył propagandę w Rosji:Oho, chyba korwinowe ukąszenie:
Kurwa ale ból dupy w komentarzach pod tym artykułem. Że Rosja stacza się w stronę USA, że teraz zaczną się masowe morderstwa, że teraz będą codziennie strzelaniny w szkołach, że to oznacza koniec Rosji. Ale ludzie są przyjebani. Gdyby Putin siłą nie wprowadził tego prawa, to sami ludzie nigdy nie pozwoliliby na legalizację broni, banda idiotów - jak w Polsce.Russians can now carry guns for ‘self-defense’
http://rt.com/news/206703-russia-guns-self-defense/
Poufne?podczas poufnego spotkania w podmoskiewskiej willi prezydenta, o którym informuje Bloomberg.
liberalnej?Marnotrawstwo, nieumiejętne gospodarowanie funduszami państwowymi, a często przekupstwo i kradzieże nie pozostaną niezauważone – zagroził Władimir Putin podczas wtorkowego spotkania ze swoimi zwolennikami.
Jest to wielkie, a zarazem niespodziewane zwycięstwo frakcji liberalnej
Przecież taką retoryką prawie na okrągło faszeruje swoich widzów właśnie Russia Today. Piszę „prawie”, bo tam panuje zasada, że wszystko przeciw Zachodowi (głównie USA) jest warte tego, by znaleźć się na antenie. W przeszłości często pojawiali się nawet libertarianie, jak Kokesh, który miał tam swój autorski program. Ale ogólnie jest to przekaz jednoznacznie nagatywny, czytaj: skoro Amerykanie mają stosunkowo dużo broni i to spotyka się z oporem zarówno w USA (mniej), jak i poza USA (bardziej), to należy do tych głosów się przyłączyć.Kurwa ale ból dupy w komentarzach pod tym artykułem. Że Rosja stacza się w stronę USA, że teraz zaczną się masowe morderstwa, że teraz będą codziennie strzelaniny w szkołach, że to oznacza koniec Rosji. Ale ludzie są przyjebani.
Tak w Polsce ludzie też są "faszerowani taką retoryką" przez Russia Today i Putina, dlatego identycznie wypowiadają się przeciw dostępowi do broni. Putin i Russia Today tak bardzo nienawidzą amerykańskich wartości, że wprowadzają największą z nich, czyli prawo do posiadania broni. Hahaha, ale dowaliłeś.Przecież taką retoryką prawie na okrągło faszeruje swoich widzów właśnie Russia Today. Piszę „prawie”, bo tam panuje zasada, że wszystko przeciw Zachodowi (głównie USA) jest warte tego, by znaleźć się na antenie. W przeszłości często pojawiali się nawet libertarianie, jak Kokesh, który miał tam swój autorski program. Ale ogólnie jest to przekaz jednoznacznie nagatywny, czytaj: skoro Amerykanie mają stosunkowo dużo broni i to spotyka się z oporem zarówno w USA (mniej), jak i poza USA (bardziej), to należy tych głosów się przyłączyć.
Russia Today nie jest skierowana do Rosjan.
RT przyłącza się do szczekania, gdzie może (np. przeciw broni), a gdzie inni nie szczekają, szczeka osamotniona. Niejednokrotnie czyni ją to lepszym źródłem informacji o Zachodzie niż przeciętne zachodnie media.
W Polsce przeciw broni szczekają inni i są to ci sami (lewactwo), do których szczekania przeciw broni na Zachodzie RT się przyłącza.
Nie widzę tu sprzeczności. Szczekanie służy wykazaniu pośrednio, że Rosja jest dobra, bo Zachód też jest zły. Spójność ideologiczna nie ma znaczenia.
Rosjanie są najlepsi na świecie w propagandzie. Mógłbym powtórzyć za Korwinem, iż Putin (czy tam, odpowiednia komórka KGB odpowiedzialna za propagandę) byłby dobrym propagandzistą Polski. Gdybym oczywiście uważał, że takie coś jest słuszne i korzystne.
Artykuł jest z RT, dlatego piszę o RT.Kurwa ale ból dupy w komentarzach pod tym artykułem.
Oj, kurwa, to nie ma znaczenia, gdzie jest ten artykuł. Chodzi mi o reakcję ludzi. Gdyby w Polsce zrobiono to samo, to zaraz zaczęłoby się narzekanie dewotek "Boże, teraz ludzie się będą zabijać jak w USA", "już po nas". Tylko Putin w dupie ma narzekanie dewotek.Artykuł jest z RT, dlatego piszę o RT.
RT generalnie przyłącza się do lewackiego szczekania na temat dostępu do broni, natomiast nie jest prowodyrem w tej dziedzinie. Nawet nie może być, ze względu na marginalny w skali świata zasięg. Gdzie tu widzisz sprzeczność?
No ale czy to nie partia i KGB ustaliła to prawo? Więc, idąc twoim tokiem myślenia, dewotki powinny popierać to prawo, skoro zostało zatwierdzone przez partię.W Rosji dewotki narzekają po linii partii, bo cerkiew to KGB.
Ale już nie pod tym samym newsem na CNN.Myślę, że istnieje duża szansa na to, by pod tym samym newsem na Fox News komentarze były mnie j hoplofobiczne.
Myślę, że rabanu dewotek nie będzie, o ile to w takiej formie wejdzie w życie. Jestem gotów się założyć.No ale czy to nie partia i KGB ustaliła to prawo? Więc, idąc twoim tokiem myślenia, dewotki powinny popierać to prawo, skoro zostało zatwierdzone przez partię.
Oczywiście. Zgodnie z tym, co napisałem powyżej.Ale już nie pod tym samym newsem na CNN.
Jak nie będzie, jak już jest. Tylko partia/KGB/Putin w dupie ma ten raban.Myślę, że rabanu dewotek nie będzie, o ile to w takiej formie wejdzie w życie. Jestem gotów się założyć.