Staszek Alcatraz
Tak jak Pan Janusz powiedział
- 2 794
- 8 465
A ja chętnie obejrzę co tam wycięli.
Komusze ośrodki badawcze już zacierają swoje chciwe lepkie rączki. Będą mogi zacząć budowac takie urządzenie za środki z europejskiego funduszu społecznego. Czeka nas podwyżka podatków.Na ten moment, akcelerator, który pozwoliłby na teoretyczne uzyskanie takich energii musiałby być większy od naszej planety. Możemy zatem spać spokojnie.A już się martwiłem, że wszechświat jako taki jest za duży, aby go popsuć.
Nie działa mi link, więc nie wiem czy piszą coś więcej, ale jestem w szoku, że kolesia nie przymknęli za usiłowanie zabójstwa - tak strzelać do bezbronnego, niewinnego człowieka?!61-latek wysiadł ze swojego auta ze sztucerem, który miał w samochodzie i posiadał legalnie ze względu na to, że jest myśliwym. Na ten widok drugi ze złodziei rzucił się w jego kierunku z drągiem w ręku. Myśliwy strzelił w bok. Trafił w koło opla, którego odłamki niegroźnie zraniły mężczyznę w nogi. Wystarczyło to jednak, żeby powstrzymać złodziei.
Ale będzie poruta jak jebane żabojady zrobią Dzień Sznura przed nami
No tak, tylko do dyskusji prowadzonej w poszanowaniu strony muszą mieć jakieś argumenty. Wpierw rolnicy muszą coś podpalić i gdzieś wywieźć gnojówkę, Araby muszą podpalić przynajmniej tysiąc samochodów osobowych (więcej lepiej), trackerzy muszą zablokować drogi na kilka dni, studenci muszą narozrabiać, pedały muszą zbezcześcić jakiś kościół, a rząd musi komuś wyrządzić srogą krzywdę. I dopiero strony wyposażone w argumenty mogą przystąpić do dyskusji, która to doprowadzi do konsensusu....Przecież tam takie sprawy załatwia się w sposób cywilizowany - wszystko opiera się na dyskusji, konsensusie i wzajemnym poszanowaniu, jak to w liberalnych-demokratycznych społeczeństwach...
W ZUSie będą czytać Rothbarda