Sniezny
Urodzony Buntownik
- 139
- 5
Kobiety nie są libertariańskie. Powód: bo są panikarami i podchodzą do wszystkiego paranoicznie, emocjonalnie, nie są skłonne do podejmowania ryzyka i widzą swoje wyimaginowane zagrożenia. Na forum nie zauważyłem ani jednej kobiety libertarianki z krwi i kości. Wystarczy poobserwować, jak zachowuje się baba i facet w tej samej życiowej zwykłej sytuacji weźmy np, przejeżdżanie rowerem przez jezdnię z dzieckiem. Tak reaguje kobieta:
Dzisiaj byłem świadkiem jak baba się wydarła na cały ryj do swojego syna bo jechał pół metra przed nią i się na spokojnie zatrzymywał przed jezdnią a ona zaczęła panikować jak by już pod samochodem leżał. I myślicie że taka osoba odnajdzie się w poglądach libertariańskich? Nic z tego ona we krwi zapisane ma poglądy opiekuńcze i socjalistyczne. Ciekawe jakby wyplenić z takich osób te idiotyczne skrzywienia. Jednak będzie bardzo niełatwo
Pozdrawiam wszystkie kobiety z forum

Tak reaguje prawdziwy mężczyzna z krwi i kości:

Dzisiaj byłem świadkiem jak baba się wydarła na cały ryj do swojego syna bo jechał pół metra przed nią i się na spokojnie zatrzymywał przed jezdnią a ona zaczęła panikować jak by już pod samochodem leżał. I myślicie że taka osoba odnajdzie się w poglądach libertariańskich? Nic z tego ona we krwi zapisane ma poglądy opiekuńcze i socjalistyczne. Ciekawe jakby wyplenić z takich osób te idiotyczne skrzywienia. Jednak będzie bardzo niełatwo