T
Tralalala
Guest
Zaprosiło się plemnika, który człowiekiem nie był.
Ja tu tylko sprzątam... w szarej strefie hehe. po za tym o konserwach był także jeszcze inny wątek: https://libertarianizm.net/threads/wasz-konserwatyzm-i-przywiazanie-do-tradycji.5881/page-2@Komponowiec2 - akurat ten temat, jest pośrednio związany z tak zwanym konserwatywnym libertarianizmem.
P.S. Nie rządź się!
Hitch zrobił deraila bo wziął z dupy cytat tralalala którego w tym wątku nie mogę znaleźć (ps. nieważne jest na pierwszej stronie). I który jest całkowicie marginalny bo odpowiada na jeden z wielu wątpliwości OPa dotyczących libertarianizmu. Jeśli by był dalej tym zainteresowany to by pewnie znalazł dedykowany ku temu wątek na którym znajdzie więcej informacji. Bo po co się dwa razy potwarzać?Tu akurat racja. Jest sporo tożsamych wątków, ale osobiście nie jestem za łączeniem wszystkiego w jedną całość.
To znaczy czego nie rozumiesz? że odpowiadanie na dywersję powoduje chaos w wątku? Myślę że po to się pisze się w dedykowanych tematach, by nie utrudniać innym życia, zwłaszcza nowym. Może przeczytaj RTFM?@Kompowiec2 , weź mi to przetłumacz co napisałeś, proszę.
na dodatek nikogo praktycznie tu nie dotyczy...Aborcja to jeden z tematów zastępczych, który skłóca nas i oddala od wspólnego celu. Po co zajmować się nim poza specjalnie przeznaczonymi do tego tematami, skoro działa to na szkodę każdego z nas?
Dotyczy, bo rozpierdala takie coś wątki. No chyba że ci wygodnie pisać odpisywać na losowe posty w losowych tematach... czemu nie, możesz wrzucić kucyka pony do tematu o broni palnej by szerzyć pokój, tak dla trollowania albo całkowitej zmiany bieguna wątku w jeden wielki bełkot. A stąd to tylko jeden krok do chanów...na dodatek nikogo praktycznie tu nie dotyczy...
I być może stanie się to samo z tym forum, gdzie zmieni się w bezsensowną paplaninę. Albo dedykowany wątek, albo SB...Istnieją techniczne środowiska dyskusyjne, w których z powodu źle pojętej superuprzejmości piszącym nie wolno wspominać o błędach znalezionych w cudzych postach - "jeśli nie chcesz pomóc użytkownikowi w tym, o co pyta, to się nie odzywaj". Doświadczeni użytkownicy opuszczą taką grupę, a dyskusje tam zmienią się w bezsensowną paplaninę. Grupa stanie się bezużyteczna jako forum techniczne.
Wyolbrzymiając - albo forum będzie (w ten sposób) milutkie, albo użyteczne.
pisałem o kwestii aborcjiDotyczy
No to pewnie byłby rozpierdolony czymkolwiek innym, dokładnie tym na co zwróciłem uwagę...@Kompowiec2 - ale wiesz, że gdybyś nie zaczął wątku o rozpierdalaniu tematu, to temat nie byłby tak rozpierdolony jak teraz?