Mad.lock
barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
- 5 149
- 5 110
Dobra, nawet biorąc poprawki na dochody i prochy to widzę, że i tak za dużo się mordują. Może to serio jakieś geny kanibalizmu XD
Czarni w UK też? Na szybko:Czarni w Ameryce mieli bardzo trudny start
Przecież taki obrót spraw wynika z dwóch prostych, zależnych od siebie rzeczy. Czarni w Ameryce mieli bardzo trudny start i w sumie do nie tak dawna byli tam gnębieni, przez co trudno było im się z narzuconej biedoty wybić.
Niektórzy chcą tu na siłę chyba udowodnić, że czarni będą się zawsze i wszędzie po wsze czasy napierdalać
dlaczego Włosi mają smykałkę do potężnych organizacji mafijnych, Kolumbijczycy do karteli narkotykowych
Nie mówię, że nie, ale... jak kształtowała się przestępczość wśród czarnych przed rozpoczęciem drug war? W czasach ustawowej segregacji? Sprawdzał ktoś? A w innych krajach, gdzie czarnych jest 10-15% populacji? Bo w Anglii jest tak samo jak w USA.dla mnie problem tkwi przede wszystkim w systemie
Które źródła mocno kuleją (ja tam widzę same źródła federalne) i skąd wiesz, że to rasistowski blog? I czemu na rasistowskim blogu informacje mają być zaraz nieprawdziwe? Na jednym z takich rasistowskich blogów dowiedziałem się o statystykach zabójstw w Atlancie: [link] Miałem ich nie podawać, bo cynk dostałem od rasistów?Kurier napisał:Informacje z rasistowskiego bloga są niezbyt obligujące, zwłaszcza że niektóre źródła tam mocno kuleją.
Beznamiętna wiara w statystyki z 20 wieku odnośnie czarnych, szczególnie na południu, jest dosyć naiwna, bo wówczas władze były szybkie w skazywaniu ich. Podejrzewam, że wiele z tych wyroków było niesłusznych.