Crov
Well-Known Member
- 558
- 1 557
Colbert masakruje #PizzaGate
A jaki to ma związek z norweskimi pedofilami?Norwegia była jednym z najhojniejszych donatorów wspierających Fundacje Clintonów
Jest tak samo poważne (...) Ci ludzie kłamią (...) Te kurwy nawet nie potrafią puścić artykułu z jedną prawdziwą informacją (...) i nie raczą publikować sprostowań
Czemu żadna z tych osób do tej pory tego nie zrobiła? wydaje mi się że powód jest prosty w sądzie mogło by się okazać że sprawa nie jest tak dęta jak to próbują przedstawiać media typu NYT
Bo wiedzą co to jestJa na miejscu podesty alefantisa czy clinton po prostu złożył bym pozew przeciwko kilku najbardziej krewkim gosicielom "fałszywych" oskarżeń i po kłopocie dostali by wyroki plus milionowe odszkodowania za zniesławienie i nikt już by się nie odważył rzucać takie oskarżenia. Czemu żadna z tych osób do tej pory tego nie zrobiła? wydaje mi się że powód jest prosty w sądzie mogło by się okazać że sprawa nie jest tak dęta jak to próbują przedstawiać media typu NYT
Rzeczywiście nie wiedziałem co to za efekt natomiast nie miałem na myśli sądowego zakazu rozpowszechniania treści o pizzagate tylko pozew przeciwko konkretnej osobie osobach i wygrania jeden sprawy dla przykładu był by to pewnego rodzaju straszak na resztę. sprawa Streisand i Durczok to trochę inny kaliber te sprawy nie były oparte na tylu domyslach i bezpodstawnych oskarzeniach jak twierdzi podesta czy alefantis. Sprawa miała by dotyczyć zniesławienia a Durczok te słowa wypowiadał to nie są żadne domysły.