D
Deleted member 6852
Guest
Ja się zastanawiam w jakim celuCo za śmietnik i rynsztok... Można się normalnie porzygać .
nagrywają takie programy?
Ja się zastanawiam w jakim celuCo za śmietnik i rynsztok... Można się normalnie porzygać .
A ty słuchasz audycje Claude?, lepsze od audycji Claude_mOneta
Kurzgesagt - krótkie filmiki na różne tematyKurzgesagt – In a Nutshell
Videos explaining things with optimistic nihilism. We are a small team who want to make science look beautiful. Because it is beautiful. Currently we make on...www.youtube.com
lengthyounarther - ten młody akap nagrywa różne filmiki (jego konikiem są publiczne prysznice i odbudowa napletka ale porusza też inne tematy )lengthyounarther
Just trying to understand the world one irreducible reality at a time.www.youtube.com
Einzelgänger - różne filmiki przystępne o filozofii, samodoskonaleniu, stocizyzmie i nie tylko
Smartgasm - Rosjanin albo Ukrainiec (nie wiem) uczący się polskiego robi filmiki na różne naukowe tematySmartgasm
Po prostu dziele się na tym kanale skromną wiedzą. Trochę więcej informacji o autorze kanału jest tu: (w komentarzach i opisie są timecody częstych pytań): h...www.youtube.com
CaspianReport - super filmiki o geopolityceCaspianReport
We try to make sense of our world by cutting through the noise and analyzing geopolitical trends.www.youtube.com
Gdybyście na przykład chcieli wiedzieć, kim jest Satoshi Nakamoto,
I kim jest, bo nie chce mi się oglądać 3 filmików?
Ale co ten Adam Back to Satoshi?