tolep
five miles out
- 8 483
- 15 272
Takiego rantu a w pewnym momencie roastu dawno nie widziałem.
View: https://www.youtube.com/watch?v=aQTWor_2nu4
Polecam kanał. Professor Dave Explains
,Wole w wersji podkastowej bo mam nawyk słuchania na sen, po calym dniu dobry podkast najlepiej pozwala odplynąć. W ogóle zadziwiająco dużo kanalow jest dostepnych w katalogach podkastowych - wychodzi, ze czesto najpierw jest to podkast, yt jest jakby dodawane pózniej, dla podkrecenia popularnosci. Do podkastów polecam AntennaPod - najlepszy imo klient mobilny. Jedyna jego wada, to że nie ma podkastow wlasnych Spotify bo to jest zamknienty format, bez RSSa i szyfrowany Videvine. (nie ma np Joego Rogana) Ale poza tym wszystko jest, open source i bez reklam. Konfigurowalnosc, funkcjonalnosc i prostota tej apki wymiata
Ode mnie kanal chyba mistrza wedliniarskiego - przynajmniej takie robi wrazenie. Ogromna ilosc nieraz skomplikowanych przepisow na domowe wedliny i sery upraszczana tak, by każdy dal rade zrobic (choc czasem potrzeba kupic dodatkowych sprzetów) W kazdym razie masa wiedzy i doswiadczenia za friko. Okazjonalnie tez przepisy na piwa wina i nalewki, ale 99% to wedliny miesa i w mniejszym stopniu sery.