Naprawdę wielki szacunek dla tej rodziny. USA, kraj wolnych ludzi... A tutaj komentarze na wykopie pod tym filmikiem:Ostra rodzina, dobrze się naparzali z psami, dopiero broń palna i przewaga liczebna rozstrzygnęła o wyniku. Gaz, paralizatory, pały nie wystarczyły. Policja twierdzi, ze rodzina był "szkolona" do walki z policją, bo atakowali celowo ich słabe punkty.
jak można być tak głupim żeby atakować w USA policjantów, jak ktoś chce popełnić samobójstwo to są jakieś mniej ekstremalne metody. W 1:25 wygląda jakby sytuacja była już opanowana ale #patologiazewsi znowu atakują policję i wyzywają ich od nazistów,
O ludzie! Ogladam to i co 15-20 sekund nowa rundka emocji!?! Czy oni tam nie rozumieja ze Policji sie nie dotyka?!
Pamietam jak mnie raz policja zatrzymala za kierwonica w USA. Trzymalem grzecznie rece na kierownicy i wyjalem paszport dopiero gdy mnie poprosil o to. Wszystko grzecznie i uprzejmie.
A nie jak niektorzy co wychodza z auta po zatrzymaniu (najprostszy sposob by dostac kulke)
Jestem jak najbardziej za tym by w takich sytuacjach policja mogła wykonywać egzekucje.
I to są komentarze najlepiej oceniane...Ale zdecydowanie Policja nie moze sobie z nimi poradzic. Niech ich tazuja az straca przytomnosc. Do tego gaz pieprzowy i szkodnikow ktorzy ryja glebe w kajdanki by nie uciekli. A oni im non stop pozwalaja wstac i atakowac.
To jest właśnie ta cywilizacja mentalnych cweli...