Grzechotnik
Well-Known Member
- 988
- 2 224
Jeszcze zarzuty później dostał: http://www.civil-rights-law.com/blo...nst-amherst-police-officers-who-arrested.html
Niedługo w czasie pogrzebu będą trzymać broń - ostrożności nigdy za wiele.no i podoba mi się, że mimo iż bezdomny leży ( może już martwy ) to nadal trzymają broń - ostrożności nigdy za wiele.
Uderza mnie brak wyobraźni i empatii tego psa. Czarnuch leży postrzelony, jest w szoku, wykrwawia się, pewnie zaraz wykituje, skończy swój żywot, to są jego ostatnie chwile w życiu, a ten śmieć mówi do niego żeby rzucił śrubokręt tak jakby mówił do człowieka, który jutro znowu się obudzi i wstanie z łóżka.Ciekawi mnie jaki rodzaj szkolenia przechodzą amerykańscy psiarscy, że bez mrugnięcia okiem strzelają do dzieciaka ze śrubokrętem. Pewnie najpierw wybierają kolesia o odpowiednich predyspozycjach psychologicznych. Potem jakieś pranie mózgu, połączone ze wmawianiem, że cały świat jest zły i chce cię zajebać oraz oglądanie filmów z akcji gdzie zabili oficera. W takiej formie stanowią rodzaj sekty i to szczególnie niebezpiecznej, bo nastawionej na odjebkę.
Embedded media from this media site is no longer available
kalvatn napisał:I nie wiadomo co to facet ten bezdomny. Może jakieś czarne ziółko z odpowiednią przeszłością.
Takim policyjnym spierdolinom ludzkim, należy przestrzelić nogi, po czym wybić pięknie i okrutnie na ich ślepiach całe ich biologiczne potomstwo. Wszyscy ci którzy będą się sprzeciwiać takiemu załatwieniu sprawy, mają podzielić los policyjnych spierdolin. Po n-iteracjach wszystko wróci do normalności.Nie mam słów.